Vakantie met huisdieren

Je vakantie met huisdieren begint hier.

Een vakantie met hond, poes of paard boeken? Je vindt hier honderden vakantiehuizen met omheinde tuin. In al deze vakantiehuisjes zijn huisdieren toegestaan. Daarnaast vind je op deze website Natuurhuisjes met omheinde tuin en speciale honden bungalows.
Een hond mee op vakantie nemen, vergt een goede voorbereiding. Op deze site vind je veel tips over honden vakanties.

Deze hondvriendelijke bungalows staan op een aantal Landal vakantieparken in Nederland. Naast een omheinde tuin, honden mand en bench, vind je daar nog andere honden faciliteiten. In een groot gedeelte van de bungalows, villa’s en vakantiehuizen van Landal GreenParks zijn huisdieren welkom.

Vakantie met huisdieren Nederland

Een vakantie met hond of kat in Drenthe, Noord-Holland, Overijssel, Gelderland of Limburg boeken? Of liever een vakantie met huisdieren op de Waddeneilanden? Texel, Ameland of Schiermonnikoog bijvoorbeeld? Als je een vakantie met je huisdier in Nederland wilt boeken, heb je bij ons een ongekend aantal mogelijkheden. Ook voor een vakantie met 3 honden aan zee in Nederland of een vakantie met paard in Zuid-Limburg.

vakantie met huisdieren in omheinde tuin

Alle accommodaties op deze site hebben een omheinde tuin, ook de hondenbungalows van Landal GreenParks in Nederland. Tot 5 honden welkom in een aantal particuliere vakantiehuisjes met hond. Op de vakantieparken Nederland met hond zijn meestal tot 3 honden toegestaan. Hier vind je vakantiehuizen met huisdieren Nederland.

Familie vakantie vieren in huis omheinde tuin.

Huur een familie vakantiehuis met omheinde tuin indien het om een familie vakantie met huisdieren gaat. Een familie vakantie met honden of andere huisdieren is veel gezelliger en, als je de huisdieren mee op vakantie met familie kunt nemen, hoef je geen huisdieren oppas of uitlaatservice te regelen.

In België een vakantiewoning met omheinde tuin huren

Een vakantie met huisdieren in België boeken? Wij hebben een groot en uniek aanbod vakantiehuizen aan de Belgische Kust, in Luik, Antwerpen en de Ardennen. Voor een vakantie met huisdieren in de Ardennen huur je bij voorkeur een chalet met goed afgesloten tuin maar een bungalow, natuurhuisje of villa met zwembad is natuurlijk ook prima. Wellness liefhebbers huren een vakantiehuis Ardennen met privé sauna, hottub of jacuzzi. In al onze vakantiehuizen in België zijn huisdieren toegestaan. Per accommodatie staat vermeld hoeveel en wat de voorwaarden zijn.

Vakantie met hond, poes, paard in Duitsland

Een vakantie met huisdier in Duitsland is een goed plan. Je kunt via deze site een natuurhuisje Duitsland huren, een honden bungalow op een vakantiepark met hond of een luxe wellness villa met privé zwembad en sauna. Afhankelijk van uw wensen, kunt u ook een groot vakantiehuis in Duitsland huren waar huisdieren welkom zijn. Duitsland is een huisdiervriendelijk land. Met name een vakantie met hond Duitsland is aan te bevelen, ook in vakantiehuisjes Duitsland niet ver van de grens met Nederland.

Vakantie met huisdier Frankrijk

Een vakantie met hond, paard of kat boeken in Frankrijk is een goed idee zolang er een vrij verkeer van reizen tussen Frankrijk en Nederland/België is. Onder normale omstandigheden is Frankrijk een fantastisch land voor een vakantie met hond of paard. Het is ook mogelijk een paard rij vakantie in Frankrijk te boeken of een huisje op een biologische boerderij te huren. Een zogenaamde natuurvakantie Frankrijk. In onze gites en vakantiehuisjes in Frankrijk zij tot 4 honden of andere huisdieren welkom. Voor een vakantie aan zee in Frankrijk met huisdier, zoek op vakantiehuizen met omheinde tuin aan zee in Bretagne of Normandië. Bijna de hele kust van Frankrijk is huisdiervriendelijk.

Last minute huisje huren waar huisdieren zijn toegestaan

Wie een goedkope vakantie met hond, kat of paard wil boeken, kiest voor een last minute accommodatie met huisdier. Je boekt een last minute accommodatie met hond tot 2 a 3 dagen voor vertrek. Een 2, 4, 6 of 8 persoons last minute chalet Ardennen boek je bij voorkeur wat langer van tevoren. Een vakantiehuis aan zee met hond, boek je bij voorkeur minstens 30 dagen voor vertrek.