Een vakantiehuis omheinde tuin Duitsland huren.

Wie een vakantiehuis omheinde tuin in Duitsland zoekt, heeft de keuze uit ruim 500 accommodaties. Voor een vakantie met hond in Duitsland bijvoorbeeld. Ook voor een vakantiehuis omheinde tuin Duitsland op een vakantiepark.


Vakantiehuis Duitsland omheinde tuin en sauna huren

Je kunt ook een vakantiehuis met afgesloten tuin en privé sauna in Duitsland huren. Méer privacy en meer relax momenten. Kijk naar ons aanbod Duitsland omheinde tuin en sauna.


Vakantiehuizen omheinde tuin Duitsland 2 tot 20 personen

Of u nu een 2 persoons vakantiehuisje met omheinde tuin in het Beierse Woud zoekt of een 8 persoons bungalow met omheinde tuin in Thüringen, Saksen of Harz, we hebben in heel Duitsland fantastische vakantiehuizen, bungalows, chalets en villa’s met een grote tuin die omheind is. Ook vakantiehuizen met hond Duitsland voor 12, 14, 16, 18 of 20 personen.
Ideaal voor een vakantie Duitsland met huisdieren. Zoek hier uw vakantiehuis Duitsland met omheinde tuin.


Vakantiehuis omheinde tuin Duitsland honden welkom.

Wie een vakantie met hond in Duitsland wil boeken,  boekt een vakantiehuisje Duitsland waar honden welkom zijn. Wij maken het u hierbij gemakkelijk want in deze vakantiehuizen met omheinde tuin in Duitsland zijn 3 honden welkom. Deze vakantiehuizen, bungalows en chalets zijn landelijk gelegen en in de omgeving van bossen of zee. Daarnaast zijn ze ideaal voor een honden vakantie Duitsland omdat ze niet alleen hondvriendelijk zijn maar ook in de omgeving liggen van losloopgebieden voor honden. In deze vakantiehuisjes Duitsland is uw hond van harte welkom! U kunt ook een villa of chalet in Duitsland huren.


Vakantiehuis omheinde tuin Duitsland voor weekend met hond.

U kunt een vakantiehuis met hond in Duitsland huren voor een vakantie maar ook voor een weekendje uit met de hond.  Ook hier geldt dat er 1, 2 of 3 honden in deze vakantiewoningen Duitsland welkom zijn.  In Duitsland kunt u voor een weekendje met hond een vakantiehuisje huren van vrijdag tot en met zondag maar ook kiezen voor een verblijf met uw honden voor een lang weekend. Een lang weekend is van vrijdag tot en met maandag.


Vakantiehuis met zwembad en omheinde tuin in Duitsland huren.

Een vakantiehuis Duitsland omheinde tuin en zwembad boeken? Meer dan 20 vakantiehuizen, bungalows en chalets in Duitsland hebben een tuin die omheind is en een privé zwembad. Huur bijvoorbeeld een 2 persoons vakantiehuisje met omheinde tuin en privé zwembad in Hessen of een 6 persoons vakantiehuis met 3 slaapkamers, afgesloten tuin en privé zwembad aan de rand van een Nationaal Park Harz in Nedersaksen.  In deze vakantiehuizen met privé zwembad in Duitsland zijn honden méér dan welkom. Ons aanbod vakantiehuizen omheinde tuin Duitsland met zwembad.


Tips voor boeken vakantie met hond in Duitsland.

Indien u een vakantie met hond in Duitsland wilt boeken, huurt u bij voorkeur een vrijstaand vakantiehuis in de bossen van Duitsland. En natuurlijk een huisje met grote tuin. Er zijn wel zaken waar u rekening mee moet houden. Indien u een vakantiehuisje met hond op een vakantiepark in Duitsland boekt, moeten honden zijn aangelijnd.

vakantiehuis omheinde tuin Duitsland met trampoline

Verder is het belangrijk om te weten dat bij een vakantie met hond in Duitsland uw hond gechipt moet zijn en een Europees Dierenpaspoort verplicht is. Indien u een vakantie met 2 of 3 honden in Duitsland boekt, moeten alle honden een Europees dierenpaspoort hebben. Dat geldt ook voor een vakantie met honden in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland of Engeland. Een Europees dierenpaspoort is verplicht in alle landen van Europa.


vakantiehuis omheinde tuin in de sneeuw

Wintersportvakantie Duitsland boeken en vakantiehuis huren omheinde tuin.

Het is ook mogelijk een vakantiehuis omheinde tuin Duitsland in een wintersportgebied te boeken.  Ook midden in een skigebied in Duitsland. U kunt een vakantiehuis met omheinde tuin voor een skivakantie Duitsland onder andere in Saksen, Harz, Sauerland, Hessen en Beierse Alpen boeken. ook  voor een chalet met omheind terrein voor een wintersportvakantie Duitsland. Vind hier vakantiehuizen Duitsland omheinde tuin in skigebieden. Ook voor een weekendje skiën in Duitsland kunt u een huisje of chalet huren.


Reisverzekering afsluiten

Indien u geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, kan het verstandig zijn om voor uw vakantie met hond Duitsland een reisverzekering af te sluiten. Dat kan met name aantrekkelijk zijn als u onverhoopt medische kosten krijgt in Duitsland en al helemaal bij een ziekenhuisopname. U kunt online een reisverzekering afsluiten.