Vakantie met hond als alleenstaande ouder

Een vakantie met hond als alleenstaande ouder boeken.

Als je als alleenstaande moeder een baby en hond hebt, is het lastig om een vakantiehuisje te vinden welke geschikt is voor een vakantie met hond en baby. Je hond en baby vragen de hele dag door volop aandacht en honden zijn in lang niet alle vakantiehuisjes toegestaan. De oplossing is er, een vakantiehuisje huren met omheinde tuin. Bij voorkeur op een kind- en hondvriendelijk bungalowpark.

In een goed omheinde tuin kan je hond niet ontsnappen

Als je als single vader of moeder met je baby en hond op vakantie gaat, is het belangrijk dat je een vakantiehuisje of hondenbungalow weet te vinden met goed omheinde tuin. Eentje waarbij er een garantie is dat je hondje niet kan ontsnappen. Als jij bijvoorbeeld de luiers van je baby verschoont of borstvoeding geeft, wil je tenslotte zeker weten dat je hond op dat moment alleen in de tuin kan verblijven en geen aandacht nodig heeft.

Meer tips voor een vakantie met baby

Als je een vakantie met baby wilt boeken, kan je een vakantiehuisje of bungalow huren, maar ook gaan voor een geheel verzorgde eenoudervakantie. Weiswaar zijn huisdieren bij de meeste 1 ouder vakanties niet toegestaan maar een hondenoppas is zo gevonden. Vraag een student uit je eigen omgeving of die tijdens je eenoudervakantie op wil passen en laat deze eerst met je kennismaken. Je gaat dan met een beter gevoel genieten van je vakantie met je baby. Kan je geen geschikte en betaalbare oppas vinden, dan blijft het huren van een babyvriendelijk huisje met afgesloten tuin natuurlijk een goed alternatief. Hier vind je meer tips als je met je baby op vakantie wilt. Ook als alleenstaande ouder heb je volop mogelijkheden.

Waar vind je een kindvriendelijk vakantiehuis met omheinde tuin?

De meeste vakantieparken in Nederland en België zijn baby- en kindvriendelijk. In lang niet alle bungalow- en vakantieparken zijn huisdieren toegestaan. Indien je niet gaat voor een verzorgde eenoudervakantie maar kiest voor een huisje op een park met omheinde tuin, vind je hier vele tips. Ook hoe en waar je een huisje met babybedje en box zoekt. Hoe meer er al in het huisje en op het vakantiepark met hond aanwezig is, hoe minder je vanuit huis mee hoeft te nemen en dat is best lekker op vakantie gaan met hond én baby.