Voor wie een vakantie met hond België wil boeken.

Vakantie met hond België? Wie zijn heeft in een vakantie met huisdier in België kan alle kanten op. Van een vakantie met hond in de Ardennen, West-Vlaanderen, Luxemburg, Waals-Brabant tot Luik. Hier kan je een vakantie met hond Ardennen boeken. Overigens, je kunt via deze site ook een vakantie met hond Nederland in de grensstreek boeken. In Zuid-Limburg bijvoorbeeld.


Chalet België met omheinde tuin en sauna huren?

Je kunt voor een vakantie met hond België ook een chalet Ardennen met privé sauna en omheinde tuin huren. Een last minute huisje huren met sauna aan de Belgische Kust of Belgisch-Limburg is ook niet verkeerd. Zie de aanbiedingen en last minutes België met hond.


vier honden in de tuin

Waar vier jij je vakantie met hond België?

Voor de meeste mensen is West-Vlaanderen met zijn leuke kustplaatsen en de Ardennen met zijn uitgestrekte bossen favoriet. Maar ook Belgisch-Limburg is in trek voor een vakantie met huisdier in België. Via deze site kan je een chalet of vakantiehuis omheinde tuin in België boeken. Ook in Belgisch-Luxemburg. Je hebt bij ons een keuze uit meer dan 500 huisjes met goed afgesloten tuin. Vind hier een vakantiehuis met omheining van 180 centimeter hoog. Honden en hun baasjes zijn bij ons van harte welkom.


Last minute vakantie met hond België boeken.

een last minute huisje België waar honden zijn toegestaan. Of een last minute chalet Belgische Ardennen met hond. Een last minute met hond is goedkoper en net zo leuk.

vakantiehuis omheinde tuin bos

Vakantie met hond België en in natuurhuisje verblijven.

Een vakantie in een natuurhuisje geeft je vakantie met hond België “nog meer smoel”. En natuurhuisjes zijn er in de Ardennen volop. Het is een unieke ervaring om met je hond midden in een bos te mogen verblijven en wilde zwijnen, dassen, spechten en edelherten te kunnen spotten. Een huisje in de natuur Ardennen huren, is helemaal fantastisch. Zeker als de tuin goed afgesloten is en je huisdier binnen dat veilige verblijf van de afgesloten tuin ook mag genieten van zijn honden vakantie. Boek nu een natuurhuisje Ardennen met omheinde tuin. Een chalet in de bossen met afgesloten tuin huren, kan natuurlijk ook.


Vakantie met hond België aan de kust

Wie de voorkeur geeft aan een kust vakantie met hond België, heeft ook wat te kiezen. In bijna alle bekende badplaatsen in West-Vlaanderen zijn honden toegestaan. Boek bijvoorbeeld een huisje of appartement met hond in De Panne, Wenduine, De Haan of andere badplaats aan de Belgische Kust. Is er niets meer beschikbaar?? Kijk dan of je een vakantiehuis met hond in Zeeuws-Vlaanderen kunt boeken. Daar vind je ook strandhuisjes waar honden welkom zijn.


Goedkope vakantie met hond België

Niet iedereen heeft een 400 tot 600 euro in de pocket om een vakantie met hond te boeken Om nog maar te zwijgen van een vakantiehuis met privé zwembad of jacuzzi, in de zomermaanden betaald je voor zo een luxe vakantieverblijf voor 2 tot 6 personen al snel een 800 euro. Als je voor een last minute vakantie met hond België maar een 200 á 400 euro budget hebt, is de beste tip een goedkope hondenbungalow op een bungalowpark te huren. Ketens als CenterParcs en SunParcs hebben het hele jaar door scherpe aanbiedingen en je huurt daar al een hondenbungalow België vanaf een 200 uren. Je kunt ook voor een lang weekend of midweek een goedkope vakantiebungalow bij SunParks of CenterParcs boeken. Hier kan je ook een vakantiehuis Oost-Vlaanderen met omheinde tuin huren.


Een villa met omheinde tuin voor vakantie met hond België huren

Wie wél voldoende budget heeft, boekt voor zijn vakantie met hond in België een vakantievilla met omheinde tuin. Dat kan natuurlijk ook een vakantievilla in de Ardennen met privé zwembad zijn of een villa met binnenzwembad in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Luxemburg of Luik. Bij ons heb je ook een uitgebreide keuzes uit luxe villa’s België met hottub of jacuzzi in de tuin. Je kunt bij ons een luxe villa met hond in België voor een romantisch weekendje met twee huren maar ook kiezen voor een grote villa voor een uitje met vrienden, familie of collega’s.


vakantiehuis omheinde tuin met jacuzzi

Vakantie met hond België voor grote groepen.

Als je een groot vakantiehuis met hond in België zoekt, kom je in de categorie grote vakantiehuizen met hond terecht. Via deze website vakantiehuis omheinde tuin kan je vakantiehuizen met hond huren voor grote groepen tot wel 70 personen. Er zijn ook talloze grote groepsaccommodaties in België te huur waar honden welkom zijn. Je kunt ook een groepshuis Ardennen voor 12, 14 of 16 personen bij ons huren.


Als mindervalide een vakantie met huisdier in België boeken.

Indien je een mindervalide vakantie met hond in België of Nederland wilt boeken, verwijzen wij je graag naar onze website mindervalide bungalows. Daar vind je aangepaste vakantiehuisjes en mindervalide bungalows waar in een aantal honden toegestaan zijn. Je vindt er ook rolstoelvriendelijke bungalowparken met hond. Ook in België kan je een mindervalide vakantie met hond boeken. Je kunt bij ons ook een aangepaste groepsaccommodatie huren waar 1, 2 of 3 huisdieren welkom zijn.

grote familie met hond in omheinde tuin

Vragen over huisje met omheinde tuin?

Heb je een vraag over een huisje met omheinde tuin, hondenbungalow of aangepast vakantiehuis of groepsaccommodatie? Stel je vraag online via dit formulier. Wij proberen alle aan ons gestelde vragen binnen 48 uur te beantwoorden ( werkdagen). Vragen of vakantiehuisjes of vakanties met honden die tijdens het weekend binnenkomen, proberen wij op de maandag of dinsdag te beantwoorden. Als we een vraag over een faciliteit, hoogte hekwerk omheinde tuin of omgeving aan een particuliere huiseigenaar moeten stellen, kan het wat langer duren voor we een passend antwoord kunnen geven op uw vraag of vragen.