Vakantiepark aan zee honden welkom

Vakantiepark aan zee vinden waar honden welkom zijn

Huisjes en villa’s met omheinde tuin. Op zoek naar vakantiepark aan zee met hond? Een vakantiehuis honden toegestaan met omheinde tuin aan zee? Voor als je een vakantie aan zee met de hond wilt vieren. Vind hier huisjes aan zee. Boek bijvoorbeeld een huisje met hond op een vakantiepark aan zee van Roompot Vakantieparken. Bij deze en andere vakantie met hond aan zee specialisten, vind je vakantieparken aan zee waar honden zéér welkom zijn! Soms huisjes aan zee met sauna, bubbelbad of jacuzzi en omheinde tuin.


Omheinde tuin en vakantiepark met hond aan zee?

Het is ook mogelijk een huisje aan zee met omheinde tuin te boeken bij een vakantiepark aan de kust. Soms bij een hondenstrand en losloopgebied voor honden.
Mogelijkheden voor een vakantie met hond aan zee bij vakantieparken in Nederland, Frankrijk, Italië, Kroatië, België, Spanje en vele andere landen in Europa. Meestal 2 honden toegestaan, ook in een aantal villa’s aan zee met hond en parken met zwembad.


hond op het strand aan het genieten

Een bijzonder vakantiepark aan zee waar honden welkom zijn.

Wie aan een vakantie met de hond aan zee denkt, denkt al snel aan het huren van een particulier vakantiehuisje aan zee. Er zijn niet zoveel vakantieparken aan zee in Nederland en België waar 2 of 3 honden toegelaten worden. De uitzondering op de regel is Vakantiepark Duinrust in Noordwijk aan Zee. Daar verhuren ze luxe villa’s waar per accommodatie tot wel 3 honden welkom zijn.


Op vakantieparken aan zee zijn meestal 1 of 2 honden welkom.

Dat is uitzonderlijk want op bijna alle vakantieparken aan de Nederlandse of Belgische Kust zijn maximaal 2 honden of andere huisdieren toegestaan. Daar komt bij dat alle luxe villa’s en vakantiehuizen op vakantiepark Duinrust een omheinde tuin hebben. Dat maakt dit vakantiepark aan de kust perfect voor een vakantie met 3 honden. Je kunt op dit park ook een last minute vakantiehuis met hond huren.


Vakantiepark Duinrust, een vakantiepark aan zee waar je nog rust en ruimte vindt.

Op Vakantiepark Duinrust in Noordwijk aan Zee vind je nog volop rust en ruimte. Daarbij komt dat dit hondvriendelijke vakantiepark vlak aan het strand ligt. De directie van dit luxe vakantiepark richt zich heel bewust op mensen met huisdieren. Maar dan wel voor een comfortabele vakantie aan zee. De luxe, 5 persoons villa’s bieden allemaal gratis toegang tot internet, hebben een vaatwasser en wasmachine en satelliet tv. Er is per villa ruimte voor 2 auto’s en er kunnen fietsen op het park gehuurd worden. Ruimte, kwaliteit en rust is het handelskenmerk van dit bijzonder vakantiepark aan zee.


vakantiehuis omheinde tuin Friesland

Honden mogen op bepaalde stranden in Noordwijk aan Zee loslopen.

Ook niet onbelangrijk. Je vindt in en rond Noordwijk aan Zee diverse hondenstranden. Hier mogen honden in bepaalde seizoenen en op bepaalde tijden loslopen. Ook vind je diverse losloopgebieden voor honden in deze regio.


Een villa aan zee op Vakantiepark Duinrust met hond reserveren.

Indien je een villa met omheinde tuin op Vakantiepark Duinrust wilt reserveren en er gaan honden mee, dien je dit bij de aanvraag duidelijk op te geven.  Ook opgeven hoeveel honden er me komen. Voor het verblijf met honden moet een vergoeding per nacht worden betaald. Een vakantie aan zee met honden, zeker leuk om een verblijf op dit mooie vakantiepark te boeken.