Vakantie met hond Italië en omheinde tuin?

Een vakantie met hond Italië in een vakantiehuis met omheinde tuin vieren.  Op zoek naar een vakantiehuis met afgesloten tuin in Italië?  Via deze website heeft u snel en eenvoudig een vakantiehuis of villa met omheinde tuin of terras in Italië gevonden.

Of nu een vakantie met hond Italië aan het Gardameer, in Umbrië, Lombardije, Toscane of Umbrië wilt boeken, in iedere regio van Italië hebben wij een unieke vakantiewoning met omheind terras of terrein te huur. Ook voor een vakantie met 2, 3 of 4 huisdieren aan de Toscaanse Kust of Italiaanse Meren. Italië een vakantieland om  verliefd of te worden en blijven. Geniet van luxe, heerlijk eten, een fijn klimaat en hartverwarmende mensen.


Vakantie met hond Italië aan de kust boeken.

U kunt via deze site ook een vakantiehuis met omheinde tuin in Sardinië, aan de Adriatische Kust of op Sicilië boeken. Ook voor een luxe villa met privé zwembad aan het Comomeer. De vakantiewoningen Italië op deze pagina zijn allemaal omheind en geschikt voor een vakantie met huisdier. Er is ook een aanbod mindervalide vakantiehuizen Italië.


vriendengroep met hond in omheinde tuin

Vakantie met 2 honden in Italië boeken.

Indien u een vakantiewoning zoekt voor een vakantie met 2 huisdieren in Noord- Of Zuid Italië, kunt u zoeken binnen ons aanbod vakantieverblijven Italië waar 3 of 3 honden zijn toegestaan.  In de meeste villa’s met privé zwembad aan de Adriatische Kust, Florence en omgeving en Bloemenriviéra zijn 1 a 2 honden welkom. Met name in de goedkopere vakantiehuisjes met omheinde tuin in Italië zijn 2 á 3 honden welkom.


Hier vind u meer huisjes waar honden welkom zijn. U kunt op deze site eenvoudig de vakantiehuizen en vakantievilla’s Italië selecteren waar 2, 3 of meer honden toegelaten worden. Als u de zoekfunctie van deze site gebruikt in combinatie met andere filters zoals aantal personen, privé zwembad, sauna, jacuzzi en de beschikbaarheid van WIFI, heeft u snel het vakantiehuis van uw dromen gevonden. Voor een droom vakantie met hond Italië. Onze tip: Geen vakantiehuis met omheinde tuin in Italië beschikbaar? Boek dan een vakantie met hond in Spanje.

mooie bloemen in tuin van vakantiehuis met omheinde tuin

Honden vakantie in vakantiehuis met privé zwembad Italië boeken.

Een vakantie met hond Italië wordt nog leuker als je een vakantiehuis of villa met omheinde tuin en privé zwembad boekt. Bijna 30 % van alle luxe vakantiewoningen en villa’s in Zuid-Italië hebben de beschikking over een privé buiten zwembad. Ofschoon deze zwembaden meestal geen verwarmd water hebben, is het met name in de maanden juni, juli, augustus en september genieten!  Ook al mag de hond niet in het zwembad, doordat deze in de afgesloten tuin kan verblijven, kunt u van uw welverdiende rust genieten. Zeker als u een villa met privé zwembad en omheind terrein of terras in Toscane of de Toscaanse Kust huurt. U kunt bij ons ook een villa met privé zwembad in Venetië met omheinde tuin huren, ook voor grote groepen van 10, 12 of 14 personen.


Last minute vakantie met hond Italië.

Wie op het laatste besluit een honden vakantie in Italië te boeken, wellicht met de auto, kan een last minute huisje Italië met omheinde tuin huren. Een last minute vakantie met hond in Sicilië, Siena, Le Marche of Lago Maggiore is meestal ook mogelijk. Voor een goedkope vakantie met huisdier in Italië is het verstandig het vakantiegebied niet te klein te houden maar te gaan voor de beste optie met de laagste prijs. Op deze website vind je dan ook vele aanbiedingen en last minutes Italië. Ook voor een last minute villa Italië met zwembad.