Vuurwerkvrij vakantiepark of vakantiehuisje

Vuurwerkvrij vakantiepark en rustige jaarwisseling?

Op zoek naar een vuurwerkvrij park Oud en Nieuw? Een vuurwerkvrij huisje huren? Wij hebben een overzicht gemaakt van vakantieparken die vuurwerkvrij zijn en waar je kunt genieten van een jaarwisseling zonder knalvuurwerk. Boek bijvoorbeeld op een vuurwerkvrij park van Landal of bij Topparken. Of kijk bij de vuurwerkvrije parken Nederland van RCN. Op deze parken is een vuurwerkverbod. Honden zeker welkom! Kerst en Oud en Nieuw vuurwerkvrij, lijkt je dat niet heerlijk? Je boekt een vuurwerkvrij vakantiehuisje eenvoudig online.


Alle parken van Center Parcs zijn vuurwerkvrij

Vuurwerkvrij bij Center Parcs. Goed nieuws voor huisdieren bezitters en mensen die van een luxe vakantie houden. Alle parken van Center Parcs zijn geheel vuurwerkvrij en er worden ook géén vuurwerkshows georganiseerd. En dat geldt ook voor de jaarwisseling 2024/2025. Honden in veel accommodaties van Center Parcs welkom. Een beperkt aantal huisjes en bungalows met hond bij Center Parcs heeft een omheinde tuin.


Landal vuurwerkvrije parken banner

Boek nu een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark.

Aanrader: Landal vuurwerkvrije parken en honden bungalows. In Nederland en buitenland. De honden bungalows van Landal hebben een omheinde tuin. Indien je overweegt een huisje op een vuurwerkvrij park te boeken, kunnen we je maar één advies geven. Zo snel mogelijk doen. Duizenden honden bezitters doen namelijk hetzelfde. Voor een fijne jaarwisseling mét hond en zonder oorverdovend knalvuurwerk in je directe omgeving! Zeker fijn voor een vuurwerkvrije jaarwisseling met je hond of ander huisdier.


honden in de sneeuw

Topparken, vuurwerkvrije vakantieparken met wellness huisjes

Boek een huisje met hond op een vuurwerkvrij park van Topparken. Tien vakantieparken van Topparken, zijn volgens de laatste informatie op hun website volledig vuurwerkvrij. Op deze parken zelf is het verboden vuurwerk af te steken. Dat betekent dat je daar van een vuurwerkvrije Kerst en Oud en Nieuw kunt genieten. Je kunt bij Topparken een vuurwerkvrij huisje, chalet of luxe bungalow met hottub en sauna huren. Extra mogelijkheden om te relaxen en te genieten van wellness.


De volgende parken van Topparken zijn vuurwerkvrij:


Vuurwerkvrij huisje in het bos huren

Wie géén behoefte heeft in een vuurwerkvrij park tijdens Oud en Nieuw te verblijven, maar wel behoefte heeft aan rust, kan kijken naar de mogelijkheden een vuurwerkvrij huisje in het bos te vinden. De grootste kans op “vuurwerkvrij” heb je in een particulier huisje in het bos. Zoek op huisjes in de bossen die afgelegen liggen en niet in de buurt van een dorp, stad, camping of vakantiepark. Deze huisje in het bos liggen niet op een vakantiepark.


kerstvakantie in de sneeuw met de honden

Huisjes in de natuur, vuurwerkvrij

Omdat veel van onze vakantiehuizen met omheinde tuin natuurhuisjes zijn en in de bossen of omgeving natuurgebieden liggen, zul je in de regel rond kerstmis en oud en nieuw geen last hebben van knalvuurwerk. Dat geldt bijvoorbeeld voor een huisje Ardennen vuurwerkvrij. In de Ardennen vind je nog veel afgelegen huisjes. Veel honden worden nerveus van vuurwerk en we zijn dan ook blij dat er naast vuurwerkvrije vakantieparken ook vakantiehuisjes met hond in de natuur zijn, waar je geen last hebt van vuurwerk. Wat ons betreft zou vuurwerk alleen centraal mogen worden afgestoken maar dat is, vrezen wij, nog steeds whishfull thinking.


Vuurwerkvrije huisje Ardennen

Een vuurwerkvrij huisje in de Ardennen huren? Huur dan een afgelegen huisje in het bos Ardennen. De huisjes Ardennen die we op deze pagina presenteren liggen heerlijk rustig en niet op een vakantiepark Ardennen.


Met kerstmis en Oud en Nieuw op een vuurwerkvrij vakantiepark met hond verblijven.

Toch is het mogelijk met kerst en oud en nieuw een vuurwerkvrije vakantie met hond te hebben. Je kunt via deze site een accommodatie op een vuurwerkvrij vakantiepark of particulier vakantiehuisje in het bos huren. Zo wordt ook kerstmis en oud en nieuw een periode zonder stress voor de hond.

hond kijkt angstig naar vuurwerk

Huisje of bungalow op vuurwerkvrij vakantiepark.

Je kunt een vuurwerkvrij vakantiehuisje met hond op een vakantiepark in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland of elders huren. Een vuurwerkvrij park met hond is zeker huisdiervriendelijk.


Waar kan je een bungalow of huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark boeken?

Diverse vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg hebben aangegeven dat het verboden is tijdens Oud en Nieuw, nieuwjaarsdag en kerstmis verboden is om op het vakantiepark af te steken. Wij proberen ieder jaar een overzicht te geven van parken die aangegeven te hebben, gegarandeerd vuurwerkvrij te zijn.

vitaminen aan hond geven

Geen garantie voor vuurwerkvrij in omgeving

Helaas kan er geen garantie worden afgegeven dat er in de omgeving van het park ook geen knal- of siervuurwerk wordt afgestoken. Op het park wordt normaal gesproken gehandhaafd en is er tijdens de jaarwisseling toezicht en controle. De volgende Landal honden vakantieparken zijn vuurwerkvrij en er zal tevens op het afsteken van vuurwerk met kerst en oud en nieuw gecontroleerd worden. Op de Landal parken hieronder vermeld, bevinden zich hondenbungalows die vaak aan de rand van het park liggen.
Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad (Zeeland)
Landal Miggelenberg (Veluwe, Gelderland)
Landal Hunerwold State (Drenthe)
Landal Orveltermarke (Drenthe)
Landal Duc de Brabant (Noord-Brabant)

Landal vuurwerkvrije parken banner


Afspraken vuurwerk afsteken met de omwonenden.

Ook is er met de directe omwonenden afgesproken dat zij geen vuurwerk zullen afsteken. Op de vakantieparken Landal Strand Resort, Migggelenberg, Hunerwold State en Duc de Brabant zijn honden juist met kerst en tijdens de jaarwisseling van harte welkom. Een dergelijk vuurwerkvrij vakantiepark biedt dus maximale zekerheid als het om het niet afschieten van vuurwerk gaat.


Vuurwerkvrije vakantieparken RCN

Ook de hondvriendelijke vakantieparken van RCN hebben aangegeven met kerst en oud en nieuw vuurwerkvrij te zijn.
Je vindt alle vuurwerkvrije RCN vakantieparken hier. Voor een vuurwerkvrij Oud en Nieuw op een familie park midden in de natuur.

angstige hond door het vuurwerk

Liever een particulier vakantiehuisje met hond huren welke zonder vuurwerk is?

Een particulier vakantiehuisje met hond huren, is ook een goede optie tijdens kerst en Oud en Nieuw. Boek dan wel een vrijstaand huisje welke afgelegen ligt en niet in de omgeving van een camping, park, dorp of plaats. Informeer bij de eigenaar van het honden vakantiehuisje wat zijn ervaringen zijn van het vorig jaar wat overlast van vuurwerk betreft, voor je een huisje boekt.


Je hond is veiliger in een vakantiehuisjes met afgesloten tuin

Vakantiehuisjes met omheinde tuin zijn veiliger voor de hond. Een hond heeft de neiging bij harde vuurwerk knallen weg te rennen. Een huisje met afgesloten en omheinde tuin biedt je huisdier veiligheid. Op de website vakantiehuis-omheinde-tuin.nl vind je alleen maar huisjes en hondenbungalows met omheinde tuin en op al onze hondvriendelijke vakantieverblijven zijn honden méer dan welkom.


Het geluid van vuurwerk draagt ver

Dat een vakantiehuisje, hondenbungalow of vakantiepark vuurwerkvrij is, wil helaas nog niet zeggen dat mensen en honden geen last kunnen hebben van het geknal van vuurwerk. Het geluid van vuurwerk draagt vele kilometers en siervuurwerk is ook ver te zien. Zorg er daarom altijd voor dat uw hond zich tijdens het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling binnen is en dat u bij hem bent. Houd ramen, deuren en gordijnen gesloten. Het zal u en uw hond minder stress bezorgen en dat biedt een prima perspectief voor nieuwjaarsdag. Een heerlijke wandeling maken met uw hond!


Landal vuurwerkvrije parken banner