Hier kan je een vakantiehuis omheinde tuin Overijssel huren.

Wie een vakantie met hond in Overijssel wil boeken, huurt bij voorkeur een vakantiehuis omheinde tuin.  Overijssel is, naast Drenthe, Gelderland en Zeeland, een ideale provincie voor een vakantie met de hond. Naast vele bossen en natuurgebieden zoals de Lemelerberg in de Vechtstreek en ’t Holthuis in Zuid-Twente kent Overijssel nog een 60 unieke natuurgebieden. 


Met name in de Vechtstreek en Zuid-Twente is het goed vertoeven.  In deze prachtige wandelgebieden in Overijssel vind je de mooiste vakantiehuisjes met omheinde tuin.  Hier kan je een romantisch vakantiehuisje voor 2 in één van de bossen van Overijssel huren maar ook voor een groot vakantiehuis Overijssel met afgesloten bostuin gaan.

vakantiehuis omheinde tuin bos

Vakantiehuis omheinde tuin Overijssel honden welkom

Een vakantiehuis Overijssel huren waar de hond ook welkom is? In al deze vakantiewoningen in Overijssel zijn honden welkom. Ook voor een vakantiehuis met omheinde tuin in de Vechtstreek. Huur een 4 persoons vakantiehuis met afgesloten en grote tuin in De Ham bijvoorbeeld en ontdek hoe mooi de omgeving is. Deze woning ligt op slechts 8 kilometer van Ommen, één van de leukste plaatsen in de Vechtstreek. De tuin van deze hondvriendelijke vakantiewoning in Overijssel is volledig omheind met 80 centimeter hoog gaas. Voor een vakantie in Twente met hond. Hier vind je alle informatie over deze vakantiewoning 4 personen met omheinde tuin in Den Ham.


Vakantiehuis omheinde tuin Overijssel met jacuzzi

Het is ook mogelijk een vakantiehuisje Overijssel met jacuzzi in de tuin te huren. Ideaal als je bijvoorbeeld met vrienden of familie een weekendje er op uit wilt gaan en op een intieme en ontspannen wijze wilt relaxen.


vakantiehuis omheinde tuin met jacuzzi

Hondenbungalows Overijssel

Een hondenbungalow op een bungalowpark in Overijssel huren?  Er zijn verschillende bungalowparken in Overijssel waar honden zijn toegestaan. Huur bijvoorbeeld een hondenbungalow in het meest huisdiervriendelijke bungalowpark van Nederland, vakantiepark Horsetellerie in Rheezerveen.  In dit bungalowpark in Rheezerveen zijn honden zéér welkom. Er is een hondenspeelveld en in de bosrijke omgeving kan je heerlijk wandelen. Het bijzondere van vakantiepark Horsetellerie is dat er ook paarden welkom zijn. Je kunt er een vakantiehuisje met paardenbox huren. Voor een vakantie met paard om Overijssel. Je kunt er ook een vakantie met hond én paard boeken.


labradoodle in een omheinde tuin

Last minute vakantiehuis Overijssel boeken.

Wie een goedkoper vakantiehuis omheinde tuin Overijssel zoekt, kan op zoek gaan naar een last minute aanbieding. Last minute vakantiehuisjes in Nederland zijn altijd goedkoper.  Je betaalt voor een last minute vakantiewoning met grote tuin in Overijssel al snel een 15 tot 20 % minder dan een vakantie accommodatie die je langer van tevoren boekt. Grote vakantiehuizen Overijssel zijn meestal niet als last minute aanbieding beschikbaar maar uitzonderingen bevestigen de regel. Als je een vriendenweekend in Overijssel wilt boeken en op zoek bent naar een last minute met omheinde tuin, kan je zeker een poging wagen in de maanden buiten juli en augustus. Als je een 10 persoons vakantiewoning met omheinde tuin in de bossen zoekt, adviseren wij je ook naar het aanbod grote vakantiewoningen in de bossen van Gelderland en Drenthe te kijken.