Een hondenbungalow met omheinde tuin huren.

Hondenbungalow omheinde tuin? Wie een vakantie met hond gaat plannen en kiest voor optimale vrijheid van hond en baasje, gaat voor het huren van een hondenbungalow met omheinde tuin. Op deze pagina vind je hondenbungalows, villa’s en chalets met omheinde tuin. Onze tip: Boek een honden bungalow bij Landal GreenParks. Voor een onvergetelijke vakantie of weekend met de hond. Of boek een particulier vakantiehuis met omheining 180 cm hoog.


Hondenbungalows en vakantiepark ketens

Je kunt ook een hondenbungalow omheinde tuin huren bij Center Pars, Landal GreenParks of Sun Parks maar ook Roompot Bungalowparken en andere ketens vakantieparken, bieden vakantiebungalows en vakantiehuizen met omheinde tuin aan. Wij bevelen met name de hondenbungalows van Roompot aan! En natuurlijk kan je ook een particulier huisje met afgesloten tuin huren.


hond in het zonnetje van een omheinde tuin

Hondenbungalow omheinde tuin Landal Nederland.

In Nederland biedt Landal op verschillende bungalowparken bungalows met omheinde tuin aan. Met extra voorzieningen zoals honden mand en honden bench. Omdat deze bungalowparken met hond altijd in de buurt van wandel- en losloopgebieden voor honden liggen, zijn dit de perfecte accommodaties voor een vakantie met hond Nederland. Je kunt bij Landal overigens ook een honden villa met omheinde tuin huren. Voor een extra luxe vakantie met je huisdier.


Landal honden bungalows Duitsland.

Landal biedt ook in Duitsland honden bungalows met omheinde tuin aan. Ook hier zijn er per honden vakantieverblijf maximaal 2 honden toegestaan. De bungalowparken met hond in Duitsland vind je met name in de Eifel en Harz. Bijvoorbeeld voor een vakantie met 2 honden in Duitsland en 4 of 6 personen.


vakantie met hond in een huisje met omheinde tuin

Hondenbungalow Landal in België huren

Ook in Wallonië heeft Landal een uniek bungalowpark waar honden welkom zijn. In dit gedeelte van de Ardennen is de natuur op zijn mooist en is de locatie ideaal voor een vakantie, midweek of weekendje weg met 1 of 2 honden.


Steeds meer bungalowparken bieden hondenbungalows aan.

Gemiddeld zijn op de hondvriendelijke bungalowparken in Nederland, Duitsland en België ongeveer 10 % van de accommodaties gereserveerd voor een vakantie met hond maar er zijn ook parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland die helemaal op honden vakanties gericht zijn.  Op die parken vind je ook bijna altijd voorzieningen zoals hondendouche, uitlaatvelden en losloopgebieden in de omgeving. Een accommodatie met goed afgesloten tuin, is de meest ideale optie voor een vakantie met 1, 2, 3 of 4 honden. Kijk maar eens naar de hondenbungalows op de vakantieparken van Roompot in Nederland en Duitsland. Perfect voor een gezinsvakantie met hond.


hondenbungalow omheinde tuin

Hondenbungalow omheinde tuin boeken voor weekendje met hond.

Ook voor een weekendje met hond is het huren van een hondenbungalow omheinde tuin ideaal. Huur een hondenbungalow met omheinde tuin bijvoorbeeld op de Veluwe of aan zee in één van de kustprovincies in Nederland. Honden houden van zwemmen en rennen op het strand. Of huur eens een hondenvakantiehuisje in Drenthe, de Noordelijke provincie met de mooiste bossen, heidevelden, vennen en meest afwisselende natuur.  Je vindt bijna overal honden losloop gebieden in Drenthe wat een weekend met hond nog leuker maakt.


Hondenbungalow met omheinde tuin boeken voor romantisch weekendje weg.

Een romantisch weekendje weg met zijn twee?  Een goed omheinde tuin, biedt zeker ook maximale privacy. Huur eens een vakantiehuisje of bungalow met omheinde tuin, ligbad en open haard of houtkachel en neem de hond ook mee. Een vakantiehuis met hond kan romantisch zijn. Honden vakantiehuisjes met tuin, open haard of houtkachel zijn goed voor een romantisch weekendje en als je een huisje midden in het bos huurt of een vakantiebungalow aan zee, is de hond ook super blij. Je kunt ook een hondenbungalow met omheinde tuin en privé sauna huren in Nederland, België of ander vakantieland huren voor een weekendje weg met je vriend, vriendin en hond!


vakantie met hond in een huisje met omheinde tuin

Goedkope hondenbungalow met afgesloten tuin huren.

Een vakantie met hond hoeft niet duur te zijn. Je kunt er ook voor kiezen een goedkope hondenbungalow met afgesloten tuin te boeken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een honden vakantiehuis aanbieding van Landal GreenParks, Center Parcs of Roompot Bungalowparken of maak gebruik van een last minute aanbieding met hond. Op veel last minute bungalowparken met hond hebben ze regelmatig aanbiedingen en soms zijn er vakantiebungalows te huur waarvan de tuin of terras omheind is.

Of je nu een goedkope hondenbungalow voor 2, 4 of 6 personen wilt huren of een grote vakantiebungalow met tuin wilt boeken voor en grote groep, goedkope vakantiebungalows met hond, zijn bij ons het hele jaar door te huur. Ook voor een goedkope hondenbungalow voor de herfstvakantie op de Veluwe!


Honden speeltjes voor binnen

Ook al heeft je vakantiehuis een omheinde tuin en kan je hond lekker en veilig in de tuin spelen, het is ook zaak om ervoor te zorgen dat je huisdier zich in de bungalow of vakantiewoning ook niet verveelt en “sloop gedrag” gaat vertonen. Leuke honden speeltjes voor binnen kunnen ervoor zorgen dat honden zich in huis niet gaan vervelen. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve honden puzzel. Kleine dingen kunnen een groot verschil maken, ook in het geval van een last minute vakantie met de hond.