Hier vind je het perfecte vakantiehuis met hond.

Wie een vakantiehuis met hond zoekt, vindt deze hier. Ook voor een weekendje weg met hond. Je kunt hier een vakantiehuisje met hond in Drenthe, Zeeland, Gelderland, Brabant, Overijssel of elders in Nederland boeken. Maar ook een vakantiehuis met hond aan zee boeken in Zuid-Holland, Ameland of Texel is met korting mogelijk. Je vindt hier altijd de beste aanbiedingen en deals.


Vakantiehuis met hond Nederland.

Vind hier een vakantiehuis met hond Nederland


hond in het zonnetje van een omheinde tuin

Vakantiehuis met hond en omheinde tuin

We hebben alleen die vakantiewoningen geselecteerd waar honden echt welkom zijn en waar de tuin goed omheind is. Je kunt bij ons een vakantiehuis met hond huren in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland maar ook buiten de gebaande paden met je hond op vakantie gaan. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis met hond in Nederland, België, Noorwegen, Denemarken, Tsjechië of Polen. Voor een leuke vakantie met 1 tot wel 5 honden.  In de meeste van onze vakantieverblijven met huisdier, zijn 2, 3, 4 of zelfs 5 honden toegestaan. Dat maakt het mogelijk met meerdere huisdieren te genieten van een heerlijke vakantie met hond.


Vakantiehuis met hond aan zee huren.

Veel mensen die een vakantiehuis met huisdier willen boeken, geven de voorkeur aan een vakantiehuis met hond aan zee. Niet zo verwonderlijk want mensen en honden houden van het strand, de golven in de zee en de heerlijke zeelucht.  Je kunt een hond geen groter plezier doen dan deze laten rennen langs de golven en ander honden besnuffelen.  Wie een vakantiewoning met hond aan de kust zoekt, kan bij ons kiezen uit meer dan 100 vakantiewoningen met omheinde tuin. Van een appartement met omheind terras aan de Belgische Kust tot een villa aan zee in Noord-Frankrijk. Al onze vakantiehuizen aan zee hebben een omheinde tuin, terras of goed afgesloten terrein.


vakantiehuis omheinde tuin Friesland

Vakantie met hond in Nederland vieren.

Wie voor een vakantie met huisdier voor Nederland kiest, heeft bij ons de keuze uit meer dan 50 goed omheinde vakantiehuizen met omheinde tuin. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis met hond in Nederland voor 2, 4, 6 of 8 personen of een huisdiervriendelijke groepsaccommodatie, in iedere provincie hebben wij een uniek aanbod. Ook voor een villa met hond in Nederland kunt u prima bij ons terecht.  Op de home pagina van deze website vakantiehuis met omheinde tuin hebben wij de mooiste en meest hondvriendelijke vakantiewoningen van Nederland voor u gepresenteerd.


Daaronder vallen ook bungalows met hond en vakantieparken waar honden welkom zijn. U kunt bij ons ook een groot vakantiehuis met hond in Nederland boeken. Huur bijvoorbeeld een 10 persoons vakantiewoning met hond in Drenthe of Overijssel. Voor grote groepen zijn er grote vakantiehuizen tot 20 a 30 personen in Nederland met omheinde tuin te huur. Ook accommodaties in Nederland met privé zwembad.


Vakantiehuis met hond België boeken.

Vakantiehuis met hond in België boeken? België is één van de meest hondvriendelijke landen van Europa en dat zie je terug in het grote aanbod vakantiewoningen met hond in België. Met name in de Ardennen is het aanbod vakantieverblijven met hond erg groot. Of u nu een vakantiehuis met hond in België voor 2, 10, 20 of 30 personen zoekt, we hebben voor iedere familie of vriendengroep de juiste accommodatie. Al onze vakantiehuizen met hond in België hebben een omheinde tuin. Sommige accommodaties hebben een omheinde tuin van wel 10.000 vierkante meter, dat is echt groot. Ook als je als grote groep een accommodatie met hond in België zoekt zijn er vele opties. Van een grote vakantiewoning met hond in West-Vlaanderen tot een luxe villa in de Ardenne met privé sauna en hottub. België, de nummer één in honden vakanties!


gezin met hond in omheinde tuin

Vakantiewoning met hond elders in Europa huren.

Ook elders in Europa hebben wij fantastisch mooie vakantieverblijven met huisdieren te huur. Van goedkope vakantiewoningen met hond in Luxemburg, Tsjechië, Hongarije of Zweden tot leuke vakantieboerderijen met grote tuin in Frankrijk, Duitsland of Italië. Indien u gaat voor een Top Vakantie met hond, boekt u een luxe vakantiehuis met goed omheind terrein of tuin. Uw hond zal er u voor altijd dankbaar voor zijn. Voor de meeste honden is een vakantiehuis aan zee met omheinde tuin ideaal. Een weekendje met hond in de bossen is ook niet te versmaden, zeker als je een weekendje in de Ardennen kunt verblijven.


Vakantiehuis met hond last minute huren

Wie een goedkope vakantie met hond wil boeken, huurt zijn vakantiehuis met hond last minute. Hierbij maakt het niet uit of je een accommodatie rechtstreeks van een particulier huurt, van een reisorganisatie of via een last minute vakantiepark. Je kunt tot één dag voor vertrek nog een last minute met hond boeken, ook een hondenbungalow met omheind terrein en aan zee. In het geval je een aangepast vakantiehuis wilt huren, is een last minute kort voor vertrek een minder goed idee. Mindervalide vakantiehuizen zijn minder goed verkrijgbaar en last minute aanbiedingen schaars. Boek hier je aangepaste vakantiewoning.