Een vakantiehuis omheinde tuin Texel huren.

Wie een vakantie met hond in Texel wil boeken, kan een hotel, appartement, camping of vakantiehuisje huren. Voor een luxe vakantie met hond Texel kies je voor een honden hotel of vakantiewoning met afgesloten tuin.  Je vindt op Texel, maar ook op de andere waddeneilanden Ameland, Terschelling en Schiermonnikoog diverse vakantiehuizen met tuin waar honden welkom zijn. Je kunt er ook een romantisch vakantiehuisje voor 2 personen huren.


In welke plaatsen Texel een vakantiehuis omheinde tuin huren?

Als je kiest voor een vakantieverblijf met omheinde tuin Texel kan je onder andere in de plaatsen De Koog, Cocksdorp en Den Burg terecht. Je vindt onder andere in Den Burg een 4 persoons vakantiehuis met grote, omheinde tuin. Dit vrijstaande vakantiehuis in Texel met 2 slaapkamers beschikt ook over een afwasmachine, tv met internationale zenders. Er zijn hier geen honden welkom maar het is een perfecte locatie voor een vakantie Texel met kinderen. Voor een vakantie met hond in Texel kan je een honden bungalow in De Cocksdorp huren. Er zijn in deze hond vriendelijke vakantiebungalow 2 huisdieren welkom.


Vakantiehuis omheinde tuin zuid holland

Vakantiewoning omheinde tuin Texel voor groep.

Op zoek naar een 8 persoons vakantiehuis omheinde tuin op de Waddeneilanden?  In de Koog ( Texel ) staat een fantastisch huis. Deze is geschikt voor 8 a 9 personen en staat op de top van de duinen. Dit luxe vakantiehuis in Texel biedt de meest uitgebreide en luxe faciliteiten voor een groep. Het vakantiehuis heeft een privé sauna, biljart, flatscreen tv, inductie fornuis, privé parking, kindermeubilair, fietsen, verwarmd terras en meer.  Dit grote vakantiehuis op Texel is ideaal voor een vakantie met kinderen, het beschikt ook over een wasmachine en wasdroger.  Daarnaast is er een relaxruimte met bar, tafeltennisvoetbal, biljart en bar.  Dat maakt dit unieke vakantiehuis voor 8 personen in Texel ook ideaal voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend. De 3 slaapkamers en unieke ligging garanderen rust en privacy. Helaas zijn er in dit grote vakantiehuis in De Koog geen huisdieren toegestaan.


Vakantiehuis omheinde tuin Texel aan de Waddenzee huren.

Texel en de andere Waddeneilanden zijn met name zo aantrekkelijk voor toeristen in verband met de ligging aan de Waddenzee en het vele natuurschoon. De brede en schone stranden en fantastische duinen, wandel- en fietsmogelijkheden maken deze eilanden ook aantrekkelijk voor mensen die er een weekendje tussenuit willen. Het is mogelijk via deze site een vakantiewoning met omheinde tuin aan zee te huren. Bij iedere accommodatie in Texel, Ameland, Terschelling en Schiermonnikoog staat vermeld wat de afstand van de accommodatie tot de zee is.

hond op vakantie tips

Ook staat er bij de meeste vakantiehuizen op Texel aangegeven of er gratis fietsen ter beschikking staan of dat deze gehuurd kunnen worden. Of je nu een vakantie met hond in Texel wil boeken of een weekendje met je familie, vrienden of vriendinnen, een accommodatie met omheinde tuin biedt veel privacy en veiligheid. Ook voor een vakantie Texel met meerdere honden. En natuurlijk kan je in Texel een weekendje weg met je hond aan zee boeken.