Vakantie met hond Frankrijk

Vakantie met hond Frankrijk en huisje omheinde tuin huren.

Op vakantie in Frankrijk en hond mee? Wie kiest voor een vakantie met hond Frankrijk, gaat voor een vakantie met huisdier in de mooiste natuurgebieden van Europa. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis met hond Auvergne of Dordogne of een villa met hond Frankrijk aan zee.
Bij ons vele mogelijkheden een villa of huisje met omheinde tuin in Frankrijk te huren. Ook villa met hond en privé zwembad Frankrijk. Tot 4 honden toegestaan.

Vakantie met hond Frankrijk en verblijf in huisje omheinde tuin.

Je kunt bij ons een vakantiehuis omheinde tuin Frankrijk huren. Voor groepen van 2 tot wel 18 personen. Ook een vakantiehuis Frankrijk met hond aan zee. Ook voor een last minute vakantie met hond Frankrijk.


Waar kan je het beste een vakantie met hond Frankrijk vieren?

Met name de Provence, Elzas en Auvergne zijn ideaal voor een vakantie met hond maar ook de Dordogne, de Franse Kust en grote gedeelten van Midden- en Zuid Frankrijk zijn fantastisch om met je huisdier op vakantie te gaan. Je kunt bij ons een huisje met omheinde tuin Frankrijk boeken waar 1, 2 of 3 huisdieren zijn toegestaan.


struinen met hond aan de Franse Kust

Vakantie met hond Frankrijk in Normandië of Bretagne.

En natuurlijke de Franse Kust niet te vergeten want een vakantie met hond in Normandië of Bretagne is ook onvergetelijk!  Kortom, een vakantie met hond in het land met de mooiste natuurgebieden van Europa, is zeker een aanrader. Een vakantie met hond Frankrijk wordt nog leuker als je erin slaag een boerderij, gite of huisje met omheinde tuin te huren.


Vakantie met hond Frankrijk, tot 4 honden welkom.

Wie Frankrijk kiest als vakantieland en meerdere honden heeft, kan toch een huisje met hond boeken.  In een aantal vakantiehuisjes met hond in Frankrijk zijn 2 a 3 honden toegestaan en het is ook mogelijk een vakantiehuis met hond in Zuid-Frankrijk en sauna te huren welke over een goed omheinde tuin te huren. In sommige vakantiehuisjes in Frankrijk zijn tot 4 honden welkom.

vakantie Frankrijk met hond

Vakantie met hond aan Franse Kust.

Wil je een honden vakantie Frankrijk boeken en niet te ver reizen?? Een vakantie met hond aan de Franse Kust, is ideaal als je in Nederland of België woont. Binnen een dag reizen ben je op je vakantieplek in Normandië of Bretagne en kan je genieten van de brede stranden, de pure gezelligheid en de authentieke sfeer die aan de Franse Kust heerst. Een vakantie met hond aan de Franse Kust, ideaal!


Mooiste vakantiehuizen met hond Frankrijk.

De mooiste vakantiehuizen met hond in Frankrijk liggen midden in natuurgebieden, aan de Franse Kust en hebben een omheinde tuin. Dit zijn de mooiste vakantiehuizen Frankrijk met omheinde tuin. In deze honden vakantiehuizen zijn 3 honden toegestaan. Ook voor een 6 of 8 persoons vakantiehuis met hond in Frankrijk kan je een accommodatie met omheinde tuin huren.


wandelen met de hond in de Franse Alpen

Vakantie met hond Frankrijk op vakantiepark.

Zeker als je een last minute vakantie met hond Frankrijk wilt boeken, is een verblijf op een vakantiepark ideaal. Heb je een hond die goed opgevoed is en zich met andere honden in de buurt op zijn gemak voelt? Ook op een aantal vakantieparken in Frankrijk zijn honden welkom. Het is moeilijk om een huisje of bungalow met omheinde tuin op een vakantiepark in Frankrijk te huren maar als de hond goed getraind is en niet zo snel weg loopt, is een vakantie op een bungalowpark met hond in Frankrijk geen probleem.


wandelen in de heuvels met de hond

Honden moeten meestal op vakantieparken met hond Frankrijk aangelijnd zijn.

Houd er wel rekening mee dat op de meeste vakantieparken in Frankrijk honden aangelijnd moeten zijn en op het park zelf niet mogen loslopen. Rond de meeste vakantieparken in Frankrijk vind je  honden losloop gebieden, dus een vakantie met hond boeken met verblijf in een huisje op een vakantiepark is ook zeker aantrekkelijk. Kijk met name eens voor een vakantie met hond in de Auvergne, misschien wel het mooiste honden vakantie gebied van Europa.


Vakantiehuis met hond en sauna in Frankrijk huren?

Je kunt ook een huisje met omheinde tuin en privé sauna in Frankrijk huren. In veel van dit type wellness huisjes Frankrijk zijn huisdieren toegestaan. Vind hier een vakantiehuis met hond Frankrijk en privé sauna.


Liever op vakantie met je hond naar Duitsland?

Een vakantie Duitsland met hond boeken, is zeker ook een goed idee ofschoon beide vakantielanden niet echt met elkaar te vergelijken zijn. In Duitsland vind je geen mogelijkheden een vakantie met hond aan zee te boeken maar de liefhebbers van grote en ongerepte natuurgebieden met wandel mogelijkheden voor de hond, komen in Duitsland volop aan trekken. Wat dacht je van een vakantie Duitsland met hond Zwarte Woud of Beieren? Genieten van een vakantie midden in de natuur. En, Landal verhuurt echte honden bungalows in Duitsland.