Honden toegestaan in al onze vakantiehuizen met omheinde tuin.

Boek hier een huisje of bungalow met hond. In al onze vakantiehuisjes, bungalows en chalets zijn huisdieren toegestaan! Huisje huren in Nederland of België waar honden toegestaan zijn. Uw huisje met hond heeft een omheinde tuin. Het vinden van een leuk chalet of vakantiehuis waar honden toegestaan zijn, is vaak een hele klus. Een huisje met hond en omheinde tuin vinden, is soms lastig.


In al onze vakantiehuisjes met omheinde tuin zijn honden toegestaan.

Dat is fijn. Een website waarop alleen maar huisjes en bungalows vermeld zijn, waar honden toegestaan zijn? Zeker een vakantiehuisje aan zee met omheinde tuin of een goedkoop huisje in de Ardennen of op de Veluwe. Als je een leuke vakantie met hond wilt boeken, vind je hier gegarandeerd de mooiste vakantiehuisjes en honden bungalows.


labradoodle in een omheinde tuin

In al onze huisjes zijn honden toegestaan

Vakantie met hond Nederland? Ook in al onze huisjes met hond Nederland zijn honden toegestaan. Heb je eindelijk een leuk huisje aan zee of in het bos, gevonden, worden er weer geen honden toegelaten. Dit probleem, het niet kunnen vinden van een vakantiehuisje met omheinde tuin waar honden zijn toegestaan, behoort gelukkig tot het verleden want via deze site heeft u zo een accommodatie met afgesloten tuin gevonden.

Aanbevolen vakantiehuizen omheinde tuin


In deze huisjes zijn tot en met 3 honden toegestaan.

In al deze huisjes worden 1, 2, 3 of méér honden toegelaten. Of u nu een villa, chalet, groepsaccommodatie of vakantiehuis met afgesloten tuin zoekt, de ideale accommodatie is zo gevonden en geboekt. Op deze website kunt u per land én regio zoeken naar het ideale vakantieverblijf. U kunt dus ook snel een huisje met omheinde tuin op de Veluwe, in de Achterhoek of in de Belgische Ardennen vinden. In alle vrijstaande vakantiehuizen op deze pagina is het toegestaan 1, 2, 3 of méér honden mee te nemen.


omheinde tuin met veel groen

Ook voor een vakantie met hond aan de Nederlandse kust

Ook voor een vakantie met hond aan zee, hebben wij diverse unieke mogelijkheden. In al onze accommodaties met afgesloten tuin zijn honden toegestaan!


Honden toegestaan in vakantiehuisjes aan zee

Huisje met hond huren op unieke plek? Op zoek naar een vrijstaand vakantiehuisje, natuurhuisje of villa aan zee waar honden welkom zijn? Als je met je hond een vakantie aan zee wilt boeken en op zoek bent naar een vakantieverblijf met omheinde tuin, valt het meestal niet mee een geschikte vakantie accommodatie te vinden. Ook als je een weekendje weg met je hond wilt gaan, is het zoeken geblazen. Slechts weinig huisjes, villa’s en appartementen aan zee hebben de beschikking over een afgesloten tuin. Gelukkig zijn er enkele uitzonderingen. U kunt via deze site kiezen uit meer dan 100 accommodaties aan zee met tuin waar honden toegestaan zijn.


Vakantiehuis omheinde tuin zuid holland

Honden toegestaan vakantiehuizen Nederland

Een vakantiehuisje met hond boeken in Nederland??  Een natuurhuisje met grote tuin en terras? Met name in Drenthe, Overijssel en Gelderland zijn er diverse vakantiehuisjes te huur die over een omheinde tuin beschikken en waar 1, 2 of 3 honden toegelaten worden.


Zeeland, Brabant, Zuid-Limburg

Maar ook in Zeeland, Zuid-Holland. Noord-Holland, Brabant en Zuid-Limburg is het mogelijk een vrijstaand vakantiehuis te huren waar honden toegelaten worden. Ook voor een last minute weekendje met hond aan zee in Nederland. Het is ook mogelijk een goedkoop vakantiehuisje met hond in Nederland te boeken. Je kunt ook een huisje met hond op de Veluwe, in Drenthe of Ardennen bij ons boeken.


Honden toegestaan op vakantie in Duitsland.

Op zoek naar vrijstaand vakantiehuis met omheinde tuin in Duitsland? Een vakantiehuis Duitsland waar honden welkom zijn?  Vakantieland Duitsland is één van de meest gewilde landen als het om een vakantie met honden gaat.


Het aanbod vrijstaande vakantiewoningen met hond is in Duitsland relatief groot en ook een vakantie met 3, 4 of 5 honden is in Duitsland op beperkte schaal mogelijk. In Duitsland zijn er vele losloopgebieden voor honden en ook in veel bossen zijn honden, aangelijnd, toegestaan. U kunt ook een natuurhuisje met hond in Duitsland boeken. Wij hebben een selectie voor u gemaakt van de mooiste vakantiehuizen, vakantieboerderijen en chalets in Duitsland. Uiteraard met omheinde tuin. Ideaal voor een vakantie met hond in Duitsland.


hond op vakantie tips

Honden toegestaan in vakantieland België

Vakantiehuisje met hond in België huren??? Ook België is een prettig vakantieland om met de hond op vakantie te gaan. In diverse vakantiehuisjes aan de Belgische Kust, in de Ardennen en Luik worden honden toegelaten. Met name in groepsverblijven, grote vakantiehuizen en chalets in de Ardennen zijn honden welkom.


Het is goed mogelijk een vakantiehuis of chalet met omheinde tuin in de Ardennen Luxemburg te huren voor een weekend of vakantie met de hond. In de meeste chalets, villa’s en vakantiehuizen in België zijn 1 of 2 honden toegestaan. In een beperkt aantal vakantieverblijven in België worden 3 of 4 honden toegelaten. Het is ook mogelijk een natuurhuisje Ardennen met omheinde tuin te huren.


hond in het zonnetje van een omheinde tuin

Honden toegestaan in vakantiehuisjes Frankrijk.

Frankrijk is met zijn mooie bossen en unieke kust, eveneens een gewild land voor een vakantie met huisdieren.  Voor een vakantie in Frankrijk aan zee met de hond zijn Bretagne en Normandië zeker favoriet terwijl liefhebbers van bossen en ruige natuur graag hun vakantie Frankrijk in de Auvergne en Zuid-Frankrijk boeken. 


U kunt hier eenvoudig een vakantiehuis met omheinde tuin in Frankrijk boeken. In deze vakantiehuizen Frankrijk met veelal afgesloten tuin zijn meestal 2 of 3 honden welkom. Sommige huiseigenaren in Frankrijk laten in hun vakantiehuisje slechts één huisdier toe. Het is via deze site eenvoudig om een goedkoop vakantiehuisje Frankrijk met omheinde tuin te boeken. Ook voor een last minute vakantie met hond in Frankrijk.