Hotels honden welkom

Vind hotels waar honden welkom zijn.

Als je één of twee nachtjes ergens wilt overnachten, is een hotel vaak een beter alternatief dan een huisje waar honden toegestaan zijn. Vakantiehuisjes met hond kan je meestal alleen boeken voor een weekend, midweek of langere periode en bijna nooit voor één nacht. Als je voor één of twee nachten een hotel zoekt waar honden welkom zijn, kijk dan op de website hotel met hond. Alle hotels op die website zijn hondvriendelijk en je kunt er ook een overnachting met hond boeken.

Hotel met hond aan zee?

Voor een weekendje met hond kan je een hotel met hond aan zee boeken. Dit zijn hotels die direct aan het strand of boulevard liggen en waar per hotelkamer 1 of 2 honden toegestaan zijn. Voorbeelden van hotels aan zee met hond in Nederland zijn het Golden Tulip Hotel in Alkmaar en het Bilderberg hotel in Scheveningen. Deze kust hotels liggen op de mooiste plekjes en bieden luxe hotelkamers aan met eigen douche en toilet. Je kunt er ook een midweek of langere periode verblijven. Het zijn veelal luxe hotels met zwembad en sauna.

hotel met hond

Liever een huisje met hond aan zee?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een huisje met hond aan zee te boeken. Dat is zeker aan te bevelen als je een weekend met hond aan zee wilt boeken of langer dan 2 nachten weg blijft. Een huisje met omheinde tuin aan zee is natuurlijk ook fantastisch. Zeker als je erin slaagt een huisje met sauna aan zee te boeken. Nu de dagen korter worden en de temperatuur ook omlaag schiet is een open haard in je vakantiehuisje of Finse sauna in je vakantiewoning een echte aanrader. Wist je overigens dat je ook een hotel met hond en zwembad kunt boeken of een hotelkamer met privé sauna of jacuzzi?

Last minute hotel met hond boeken

Als je een goedkoop weekendje met hond aan zee wilt boeken en je hebt wel zin in een luxe hotel, kan je veel geld besparen door een last minute hotel aan zee te boeken. In veel hotels aan zijn zijn honden toegestaan. Vaak kan je profiteren van een last minute aanbieding.

Ook kan je vaak kiezen voor een hotel arrangement. Honden worden meestal gratis toegelaten maar het kan zijn dat je per nacht een bedrag per hond moet betalen. Dat is wel iets waar je op moet letten als je vakantie aanbiedingen met honden met elkaar vergelijkt. Je kunt ook kiezen voor een last minute vakantiehuisje met hond.