Vakantiehuis met omheinde tuin contactloos huren

Je kunt nu een vakantiehuis omheinde tuin contactloos huren. Coronaproof!

Boek hier een Coronaproof vakantiehuisje in de natuur
Wie in deze tijd van het coronavirus denkt, niet op vakantie te kunnen, heeft het mis. Er zijn vakantiehuisjes met omheinde tuin te huur die geheel vrijstaand zijn en die je contactloos kunt huren.

Je kunt online zo een huisje huren en de sleutel ligt al klaar bij het huisje. Geen contact met de huiseigenaar of sleutel overhandiger nodig. Met name onze Natuurhuisjes en grote groepsaccommodaties kun je contactloos en online boeken. Je kunt bij ons ook een grote groepsaccommodatie met omheinde tuin huren.

Vakantie in eigen land

Om zo min mogelijk contacten met anderen te hebben, kan je hete beste een vakantie in eigen land boeken. Als je in Nederland woont, boek je een vakantiehuisje in Nederland, woon je in Vlaanderen, boek je een huisje in België.

vakantiehuis omheinde tuin bos

Als je met de auto naar je vakantiebestemming rijdt en een particulier vakantiehuisje hebt gehuurd, heb je weinig met anderen te maken. Zeker als het Natuurhuisje geheel vrijstaand is en midden in de natuur ligt. Een vakantie in de bossen of aan de kust, lijkt nu de beste optie. Het boeken van een huisje met jacuzzi voor meerdere personen is nu af te raden.

Géén vakantiehuis omheinde tuin op druk vakantiepark boeken

Het lijkt een overbodige opmerking maar als je een huisje, chalet of bungalow op een druk vakantiepark boekt, is er een grotere kans op besmetting met het coronavirus. Nu zijn de parken nog verplicht gesloten maar die zullen zeker weer een keertje open gaan.

mooie bloemen in tuin van vakantiehuis met omheinde tuin

Een natuurhuisje midden in natuur verkleint het risico op besmetting met het coronavirus normaal gesproken voor 99 %. Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen en houd het nieuws en mate RIVM goed in de gaten. Ook als je een watervilla of huisje aan water met omheinde tuin huurt, is het zaak de richtlijnen goed in de gaten te houden.

Omstandigheden kunnen tenslotte positief of negatief beïnvloed worden. Hier vind je het actuele nieuws over het coronavirus van het RIVM. Ook als je een weekendje met hond in een huisje met omheinde tuin wilt boeken, is relevante informatie belangrijk. Dat geldt ook voor het huren van een hondenbungalow op een park van Landal.

Wintersport met hond?

Het is ook mogelijk een skichalet of appartement met hond in één van de wintersport landen contactloos te huren. Houd er wel rekening mee dat je regelmatig met je huisdier een rustpauze moet houden. Hier kan je een skivakantie met hond Oostenrijk boeken. Je kunt ook een wintersport vakantie met hond in Frankrijk, Italië of Zwitserland boeken.