Omheinde tuin, vakantie hond

Een huisje met omheinde tuin, voor een vakantie hond.

Wie op zoek gaat naar de beste opties voor een vakantie met de hond komt meestal op een honden camping of huisje met omheinde tuin uit. Of je nu een vakantie hond Drenthe, Gelderland, Brabant of Zeeland wilt boeken, huisje met omheinde tuin zijn altijd ideaal voor een vakantie hond. De meeste van deze huisje zijn particulier eigendom. Je kunt echter ook een vakantiepark met hond boeken.
Via deze site kan je een vakantie met je favoriete huisdier in Nederland, België en in de hele Benelux boeken. Ook voor een honden vakantie Frankrijk, Italië of Duitsland.

Omheinde tuin, vakantie hond. Waar moet je op letten?

Als je een huisje met omheinde tuin boekt omdat de hond dan niet kan weglopen, is het natuurlijk wel zaak dat de omheining voldoende hoog is en er geen gaten in de omheining zitten. Grote honden springen gemakkelijk over een schutting van 150 cm hoog en kleine honden kruipen eenvoudig door een afscheiding van bomen zoals coniferen. Maar er zijn tal van andere punten die je aandacht verdienen. Eén daarvan is een hondvriendelijke omgeving.

Honden moeten kunnen wandelen en rennen

Natuurlijk, het is fijn als je een honden vakantiehuisje met omheinde tuin gevonden hebt. Maar een grote tuin is voor een hond niet voldoende. met name jonge honden moeten kunnen rennen. Boek daarom altijd een vakantie hond in een groene en bosrijke omgeving. In Brabant of Gelderland bijvoorbeeld. Anderzijds een huisje met hond aan zee huren is ook niet mis. Kijk eens naar de honden vakantiehuisjes in Zuid-Holland Veel huisjes met omheinde tuin in Zuid-Holland liggen aan de kust. Je kun hier ook een vakantiehuis 12 personen met omheinde tuin huren.

Een honden vakantie in het buitenland plannen vraagt aandacht

In tegenstelling tot het plannen van een vakantie met kinderen of weekendje weg , vraagt een honden vakantie buitenland extra aandacht. Je hebt te maken met de regels van het land waar je heen gaat, maximale reistijden voor de hond en de verplichte inentingen en papieren. Je moet ten alletijde kunnen bewijzen dat je de eigenaar van de hond bent en op verzoek een registratiekaart en dierenpaspoort laten zien. Het boeken van een huisje met omheinde tuin voor een vakantie hond, is één ding. Het organiseren en plannen is een tweede. Lees hier de tips voor het plannen van een vakantie met de hond in de zomervakantie. Je kunt hier ook een huisje met sauna en omheinde tuin huren.