Boek nu je vakantie met hond voor Kerstmis

Het is nu het moment om voor Kerstmis je vakantie met hond te boeken

Boek nu je Kerstvakantie met hond. Wil je in december er een paar dagen tussen uit? Lijkt het je een goed idee er met Kerstmis een paar dagen tussen uit te gaan? Boek dan nu je vakantie met hond december. Er zijn nu nog vakantiehuizen met omheinde tuin in Drenthe, Zeeland, Waddeneilanden en Zuid-Limburg beschikbaar. Ook prachtige honden bungalows bij Landal GreenParks. Je kunt bij ons ook een vakantiehuis met hond en privé sauna huren.


Kies voor een vuurwerkvrije vakantie met hond tijdens Kerstmis

Het is natuurlijk super fijn als je tijdens Kerst en Oud en Nieuw kunt genieten van een vakantie met hond zonder vuurwerk. Wij schreven eerder een artikel over vuurwerkvrije vakantieparken. Dit artikel zal in de loop van dit jaar geactualiseerd worden met vakantieparken en hotels die aangeven ook dit jaar voor ” vuurwerkvrij” te gaan. Fijn, zeker voor mensen die van rust houden en honden die bang zijn voor knalvuurwerk.


Landal vuurwerkvrije parken banner

Ben je alleenstaand en eenzaam?

Kerstmis is een periode waarin eenzaamheid vaker ervaren wordt. Je kunt natuurlijk ook als alleenstaande een hotel of vakantie boeken. Een andere manier is het aanschaffen van een huisdier. Een huisdier aanschaffen, zoals een poes of een hond, kan zeker en manier zijn om eenzaamheid minder te ervaren. Lees dit artikel over eenzaamheid en het aanschaffen van een huisdier.

kerstvakantie in de sneeuw met de honden

Tijdens Kerstmis of Oud en Nieuw in een hotel met hond verblijven

De Kerstvakantie is natuurlijk ook een periode van lekker eten en verwend worden. Waar kan dat beter in een all inclusive hotel of een hotel aan de kust met hond? Op onze website hotel-met-hond.com hebben we een 30 hotels geselecteerd waar honden welkom zijn. Je vindt op die site honden hotels an zee maar ook hotels op de Veluwe waar honden zijn toegestaan. Of je nu graag bij Van der Valk, Golden Tulip of Bilderberg hotels logeert, bij alle hotelketens vind je wel hotels waar honden zijn toegestaan. We raden je aan een huisdiervriendelijke hotel voor Kerstmis bijtijds te boeken.


vuurwerkvrije vakantie met hond

Hotel met hond op de Veluwe

Kijk met name eens bij het Bilderberg hotel met hond op de Veluwe, Groot Heideborgh. Voor een heerlijke Kerstvakantie met hond op de Veluwe.


HotelSpecials.nl honden hotels op de Veluwe

Huizen met een omheining van minimaal 150 centimeter

De meeste mensen boeken hun huisje met hond via deze website omdat ze graag een vakantiehuis met omheinde tuin huren. Het is met name afhankelijk van de grootte en de sprongkracht van honden, hoe hoog de omheining van de tuin minimaal moet zijn. Hier vind je huisjes en hondenbungalows met een omheining van minimaal 150 centimeter hoog. Er zijn ook vakantiehuizen te huur met een omheining van 180 centimeter.


Vakantiehuis met hond boeken voor de zomervakantie 2024

Als je een vakantie met huisdier wilt boeken voor de zomervakantie 2024 is het wellicht een idee om dat nu al te doen. Het is algemeen bekend dat de mooiste en meest hond vriendelijke vakantiehuizen het eerst geboekt worden. Als je er vroeg bij bent, heb je 2 grote voordelen. Je kunt een huis met goed omheinde tuin boeken en mogelijk profiteren van vroeg boek korting. Zo snijdt het mes aan twee kanten als je nu al een huisje met hond voor de zomer van 2024 boekt. Je kunt zelfs al een huisje of hotel met hond voor Kerstmis 2024 boeken.