Huisje met hond

Een huisje met hond boeken?

Huisje met hond Nederland of België huren? Dat kan hier. Wie een huisje met hond aan zee of in de bossen zoekt, vindt deze hier. Al onze vakantiehuisjes, hondenbungalows en villa hebben een omheinde tuin. Voor een vakantie met hond aan zee, in de duinen of in de bossen. In een aantal van deze vakantiehuis zijn 3 of zelfs 4 honden toegestaan. Boek een huisje met hond en afgesloten tuin.

Deze huisjes met hond hebben een omheinde tuin

De meeste van de vakantiehuisjes en bungalows met hond hebben een omheinde tuin. Soms een omheind of afgesloten terras.


Particulier huisje met hond huren of hondenbungalow?

Je hebt bij ons de mogelijkheid een particulier vakantiehuisje met hond te huren of een echte hondenbungalow. Er zijn hondenbungalows en particuliere honden vakantiehuisjes te huur met een omheining van 180 centimeter hoogte. Voor kleine honden is een omheining met een hoogte van 150 centimeter meestal voldoende. Het is ook mogelijk een huisje met honden en sauna of jacuzzi te huren. In al onze vakantiehuisjes en bungalows zijn huisdieren welkom.


Huisje met hond in Nederland huren

Voor een vakantie met hond in Nederland huur je een particuliere vakantiewoning met hond of hondenbungalow. In het laatste geval huur je een bungalow met omheinde tuin en hondenmand op een bungalowpark met hond. Je kunt ook een huisje met hottub of jacuzzi huren voor een vakantie met hond Nederland.


Huisjes met hond België

Voor een vakantiehuis met hond België huur je een chalet, bungalow of vakantiewoning met omheinde tuin. Kies voor een vakantie met hond België een accommodatie op een vakantiepark of particulier vakantieverblijf. Favoriete gebieden voor een vakantie met hond België zijn de Ardennen en de kuststrook België. Je kunt zeker ook een huisje in het bos met hond huren in België of Nederland.


Vakantie met hond in Duitsland boeken?

Boek hier je vakantie met 1, 2 of 3 honden in Duitsland. Huur een huisje midden in het bos en ontdek dat Duitsland méér dan huisdiervriendelijk is. Je kunt ook een huisje met open haard in Duitsland huren of huisje met hottub.


Vakantie met hond Frankrijk.

Huisje met hond in Frankrijk huren? Kies voor een vakantie met de hond in Frankrijk voor een huisje Frankrijk aan zee of in de bossen. Een huisje aan ze in Normandië of Bretagne is ideaal voor een vakantie met honden in de zomer.


Waarom het huren van een huisje met hond zo aantrekkelijk is.

Al de vakantiehuisjes met hond op deze site hebben een omheinde tuin. Dat maakt deze huisjes met hond aantrekkelijk voor een weekendje weg of langer verblijf. Je kunt hier een huisje met hond Gelderland, Drenthe, Limburg of Veluwe boeken. Vakantiehuisjes met hond in héél Nederland en België.


Huisje met hond huren, altijd bijzonder.

Of je nu een huisje met hond aan zee in Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland of Belgische Kust zoekt, onze vakantiehuisjes met omheinde tuin zijn uniek en liggen op de mooiste plekjes. Voor een huisje aan zee 2, 4, 6 of 8 personen. Of voor een hondenbungalow met omheinde tuin voor 2 tot wel 14 personen. Je hond is in al onze huisjes welkom. Boek hier een huisje aan zee met hond.

Aanbevolen vakantiehuizen omheinde tuin


Huisje met hond aan zee huren

Een vakantiehuisje met hond aan zee is geweldig! Ongeveer twee derde van alle mensen die een vakantie met hond boekt, kiest voor een huisje aan zee met hond. Favoriete bestemmingen voor een vakantie aan zee in onze regio zijn Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Ook huisjes en appartementen aan zee Texel, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog en Terschelling zijn zéér in trek.


Huisje met hond West-Vlaanderen

Vlamingen boeken een honden vakantiehuisje aan de kust van West-Vlaanderen. De badplaatsen De Haan, Koksijde en Knokke-Hijst zijn hierbij favoriet. Zie hier méér tips voor een vakantie met hond aan zee in Nederland . Als je een vakantie met hond op een Landal vakantiepark aan zee wilt boeken, hier vind je de Landal Parken met hond aan zee.


In de bossen een natuurhuisje met omheinde tuin boeken

Het huren van een chalet of vakantiehuisje midden in de bossen. Dat wenst iedere natuurliefhebber zichzelf toe. Als zo een natuurhuisjes ook nog eens in de Ardennen, op de Veluwe of in Frankrijk, Italië of Duitsland staat en een omheinde tuin heeft, is het helemaal genieten. Liefhebbers van stilte, natuur en rust kiezen voor een natuurhuisje. Je kunt ook kiezen voor een luxe vakantiewoning met hond.


Huisje met hond in bos boeken, waarschuwing.

Als je een vakantiehuisje in het bos boekt, doe dan dat buiten de periode dat er commerciële houtkap plaats vindt. Informeer bij Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of één van De Landschappen. In veel bossen wordt vanaf oktober commerciële houtkap ingepland. Bepaalde bossen worden dan afgesloten van het publiek en het geluid van de zagen en omvallende bomen kan hinderlijk zijn en je vakantieplezier bederven.


Honden vakantiehuisje aan zee met sauna, jacuzzi of hottub

Een wellness bungalow met hond aan zee is helemaal genieten. Maar je kunt ook voor een particulier huisje kiezen met eigen sauna, jacuzzi of hottub. Je vindt op deze site wellness huisjes, chalets en bungalows waar honden toegestaan zijn en kunt per land, regio of plaats op vakantiehuisjes met wellness faciliteiten selecteren. Het is ook mogelijk een luxe villa aan de kust met jacuzzzi in de tuin of hottub te boeken. Ook onze huisje aan zee met jacuzzi, privé sauna of hottub hebben een omheinde tuin of afgesloten terrein. Uiteraard is het niet toegestaan honden mee te nemen in sauna of jacuzzi. Bij Landal en andere honden vakantieparken aan zee hebben ze soms een aparte honden douche. Die is bedoeld voor honden en niet voor hun baasjes!


Huisje met hond op bungalowpark aan zee met zwembad boeken

Een vakantie op een bungalowpark aan zee is een wens voor velen. Als wij je een advies mogen geven. Boek je huisje met hond op een park aan zee bij Landal GreenParks. Die hebben fantastische vakantieparken aan zee in Nederland en andere landen binnen Europa. Veel huisjes en honden bungalows van Landal hebben een goed omheinde tuin en speciale honden faciliteiten. Onze favoriete Landal met hond bungalowpark aan zee is Landal Beach Resort Ooghdyune in Noord-Holland. Daar zijn speciale honden villa’s aan zee te huur.


Honden strand op Julianapark aan Zee

Een extra voordeel is dat het honden strand in Julianadorp aanwezig is. Als je hond aangelijnd is, is die op dat hondenstrand van harte welkom. Een villa met hond Noord-Holland is ideaal voor een luxe vakantie aan zee. Een villa met hond in Zeeland, Texel of Ameland boeken, is zeker ook een tip.

hond op het strand aan het genieten

Huisje met hond Ardennen boeken

Je kunt een chalet of vakantiehuisje met omheinde tuin in de Lage of Hoge Ardennen boeken en genieten van de overweldigende natuur en vele wandel- en fietsmogelijkheden. De Ardennen zijn het domein voor de actieve vakantieganger en hond die van lange wandelingen houdt. Je kunt bij ons een goedkoop huisje met hond Ardennen met omheinde tuin huren. Je kunt ook kiezen voor een luxe chalet Ardennen met afgesloten tuin. Ook voor een luxe vakantie met 2, 3, 4 of 5 honden in de Belgische Ardennen of Henegouwen. Veel huisjes in de Ardennen zijn rookvrij. Voor gezinnen zijn er huisjes in de Ardennen met vaatwasser, wasmachine en extra toilet en badkamer te huur. Vakantiehuisjes Ardennen voor 2 tot wel 10 of 12 personen.


Naar de Veluwe met je huisdier?

Indien je een vakantie met hond wilt doorbrengen binnen het meest beboste gebied van Nederland, ga je natuurlijk naar de Veluwe. De Veluwe is meer dan het Veluwemeer, dichte bossen en heidevelden. Op de Veluwe vind je vele honden campings en christelijke vakantieparken. je kunt er bijvoorbeeld bij familiehuis Nunspeet een waterbungalow of huisje met hond Veluwe huren. Leuke plaatsen zoals Elspeet, Nunspeet en Vierhouten maken dat je er ook leuk kunt winkelen en een hapje eten. Je vindt in deze regio ook veel honden opvang centra en dierenartsen. Kortom, op de Veluwe vind je alles over een bijzondere vakantie met de hond. Je boekt hier een vakantiehuisje met omheinde tuin op de Veluwe. Daarnaast is het mogelijk een hotel met hond op de Veluwe te boeken.


Hondenbungalow bij Landal boeken

Als je alleenstaand bent of een gezin met kinderen hebt, is het huren van een hondenbungalow bij Landal GreenParks een uitstekend idee. Bij Landal vind je vakantieparken met échte hondenbungalows. Dat betekent omheinde tuin, drinkbak voor de hond en goede honduitlaat plaatsen. Altijd voor een luxe vakantie en met de vertrouwde Landal kwaliteit. Hier vind je de honden bungalows van Landal in Nederland. Zoek op de website van Landal naar aanbiedingen en comfort. Je kunt een honden bungalow van Landal onder andere in Drenthe, Zeeland, Noord-Holland en Overijssel huren. Ook voor een honden Landal bungalow aan zee.


Een watervilla huren waar honden toegestaan zijn

Als je met je hond een vakantie aan het water wilt boeken, is het best een goed idee om een waterbungalow te huren. In Nederland vind je met name vakantiehuisjes aan het water in Zeeland, Zuid-Holland en Ameland. Maar ook in Gelderland en Overijssel kan je aan het water recreëren. Honden kunnen goed zwemmen. Toch kan een huisje of hondenbungalow aan het water ook met omheinde tuin of terras gehuurd worden. Dat is ook veilig voor een weekend of vakantie met kinderen. Je kunt ook een villa aan het water met kindermeubilair huren, ook een huisje met omheinde tuin aan zee.

zeilen op vakantie

Last minute huisjes met omheinde tuin

Last minute vakantiehuisjes met hond zijn meestal goedkoper. Veel mensen boeken een last minute vakantie binnen Nederland of België echter niet om geld te besparen. Ze doen dat omdat je bij een last minute huisje kunt inspelen op de komenden weer periode. In principe kan tot één dag voor vertrek nog een huisje met hond aan zee of bos boeken. Je hebt dan ook “grote weer zekerheid”. Tegenwoordig kunnen weersverwachtingen tot op 14 dagen voor vertrek al vrij nauwkeurig met computermodellen berekend worden en kan je via “de neerslagmeter”per regio en plaats zien hoeveel millimeter regen er gaat vallen. Dat is handig voor een vakantie met hond want dan wil je natuurlijk goed wandelweer hebben!


Mindervalide vakantiehuisjes met hond

Aangepast huisje met de hond huren? Wie een fysieke beperking heeft, kan in de regel toch een vakantie met hond boeken. Je kunt namelijk ook een aangepast vakantiehuisje met hond huren. Deze aangepaste vakantiehuisjes heb je voor personen met een lichte fysieke beperking en ouderen maar ook voor gehandicapten die afhankelijk zijn van een hellingbaan, rolstoel en een in hoogte verstelbaar bed. Je kunt ook een aangepast vakantiehuis aan zee met omheinde tuin huren of een mindervalide appartement met verhoogd toilet en aangepaste douche. Bij alle aangepaste vakantiewoningen en vakantiehuisjes is de hulphond welkom. Een hulphond kan van grote betekenis zijn bij een vakantie.

gezin met hond in omheinde tuin

Huisjes waar 5 honden welkom zijn

Als je een vakantiehuis met hond wilt boeken, kan je ervan uit gaan dat er 1, 2 á 3 honden welkom zijn. In honden bungalows aan zee meestal maar 2 honden per gezin. We hebben echter ook een aanbod vakantiehuisjes in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland waar 3, 4 of 5 honden toegestaan zijn. Deze kleine en grote vakantiehuizen hebben allemaal een tuin maar deze is niet altijd omheind. Het is daarom belangrijk een hondenbench mee te nemen en alleen met goed opgevoede honden een dergelijke accommodatie te boeken. Zoek bij het huren van een vakantiehuis met 5 honden vooraf uit waar een dierenarts zit. Bij een vakantie met 5 honden is er altijd een kans dat je een dierenarts of dierenambulance moet inschakelen.


Tips als je een goedkoop huisje met hond zoekt

Een vakantiehuis met hond huren, kan best wel duur zijn. Zeker als je een vakantiehuis of bungalow met zwembad en hottub wilt boeken, kan het in de papieren lopen. Een huisje met hond aan zee huren, is helemaal kostbaar, zeker bij een luxe vakantiehuis aan zee met zwembad en jacuzzi in de tuin. Je hoeft echter niet al je vakantiegeld aan het huren van een vakantiehuisje met hond te besteden. Het is vooral een kwestie van aanbiedingen vergelijken en niet te ver van huis gaan. Want minder ver reizen is geld besparen. Honden kunnen, net zoals mensen, wagenziek worden. Je hebt ook voor honden tabletjes tegen misselijkheid. Je huurt een goedkoop vakantiehuisje bij voorkeur last minute. Ook bij Vakantieveilingen.nl kan je op een voordelige manier aan een vakantiewoning met hond komen. Je moet er echter wel zin hebben om te gaan bieden.


Tips voor een weekendje weg met honden

Indien je het leuk vindt om 3 a 4 keer per jaar een weekendje met de hond erop uit te gaan, hebben we de volgende tips voor je. Varieer telkens van vakantiebestemming. Met name jonge honden zijn nieuwsgierig en leergierig. Telkens een andere vakantiebestemming uitkiezen prikkelt die nieuwsgierigheid en dat is positief. Als je van de zee houdt, boek dan de ene keer een huisje met hond aan zee in Zeeland en de andere keer aan de kust van Zuid-Holland of Ameland en Texel.


Varieer ook met speelgoed en boek ook eens een hondenbungalow bij Landal GreenParks, Top Parken of CenterParcs. Op die vakantieparken met hond verblijven veel honden mensen en je hond leert zo sociaal met ander honden om te gaan. Een huisje aan zee op een Landal honden vakantiepark is zeker aan te raden. Voor een weekendje weg met hond binnen Nederland heb je geen extra inentingen nodig of hondenpaspoort. Bij een vakantie in het buitenland met je huisdier heb je te maken met de regels rond het vervoer van honden, het verplichte dierenpaspoort, verplichte inentingen en de extra maatregelen rond het coronavirus.

Een vakantie in eigen land boeken, is een stuk eenvoudiger. Een huisje huren aan zee in de buurt van een hondenstrand is misschien wel het leukste uitje van het jaar.
Deze tips “met hond op vakantie” worden je aangeboden door de redactie van de website “vakantiehuis omheinde tuin”, hier vind je het grootste aanbod vakantiehuisjes met omheinde tuin”. Ook voor een vakantie met kerst, Pasen, Pinksteren of voorjaarsvakantie.