Zoek hier alle beschikbare vakantiehuizen met omheinde tuin:


Zoeken

Vakantie met hond

Dit zijn de tips om een leuke vakantie met hond te boeken.

ontdek de beste hondenbungalows met omheinde tuin banner

Boek een huisje dat écht hondvriendelijk is

Hier vind je al onze vakantiehuisjes met omheinde tuin.
Heb je het wel eens meegemaakt? Je hebt een vakantiehuisje gehuurd en het is bijna overal voor je hond verboden. De tuin is klein en niet omheind. Er zijn geen mogelijkheden om je hond los te laten lopen en geen losloopgebieden voor honden in de wijde omgeving. Een teleurstelling volgt. Een echt hondvriendelijk vakantiehuisje heeft een grote en omheinde tuin. De omgeving is groen en er zijn bossen en er is een zwemwater. Je hond kan er zich helemaal uitleven. En natuurlijk is het vakantiehuisje zelf helemaal toegankelijk voor jouw langharige vriend.

Vakantie met hond boeken als er kids zijn

Kinderen mee op reis?? Dan zijn dit waardevolle tips!
Nog een tip. Heb je kids en wil je met je kids en huisdier op vakantie of weekendje weg?? Een bungalow met hond huren op een groot vakantiepark met indoorspeeltuin, zwembad en honden uitlaat terrein is dan de oplossing. Jij blij, kinderen blij én huisdier blij. Boek maar eens een hondvriendelijke bungalow met omheinde tuin bij Landal en ontdek dat het ook anders kan.

vakantiehuis met omheinde tuin en trampoline

Vakantie met meerdere honden boeken

Op vakantie gaan met 2, 3 of 4 honden, het is mogelijk. Onze tip: Boek een groot vakantiehuis met omheinde tuin maar zorg ervoor dat de honden gratis mee kunnen. Bij sommige particuliere huiseigenaren mogen huisdieren gratis overnachten. Als je wel voor je hond moet betalen, kan de huurprijs flink oplopen en betaal je soms wel 4 euro per hond per nacht. Eén week met 3 honden betekent dan een kostenpost van bijna 100 euro extra.

Vakantie met de hond in buitenland

Zeker als je de eerste keer een honden autovakantie naar het buitenland organiseert, kan je wel wat adviezen en tips gebruiken. Uiteraard moet de auto in goede staat zijn en heb je van tevoren de route berekend en bepaald. Je hebt ervoor gezorgd dat je hond(en) de nodige inentingen hebben en in het bezit zijn van een nog geldig hondenpaspoort. Je hebt je verdiept in de regels die in jouw vakantieland gelden voor het vervoer van je huisdier. Zo moeten in veel landen altijd aangelijnd zijn en is soms zelfs een muilkorf verplicht.
Hier vind je de belangrijkste regels als je met je hond naar het buitenland gaat.

gezin met hond in omheinde tuin

omheinde vakantiehuisjes in de natuur banner

Vakantie met hond in Nederland.

In Nederland zijn honden vakanties goed georganiseerd. Of je nu een grote of kleine hond, vuilnisbakkenras of rashond hebt. Alle honden zijn in Nederland welkom. Je kunt ook een vakantie met hond aan zee in Nederland boeken en bijvoorbeeld in een vakantiepark aan zee verblijven. Vind hier je vakantiehuis met hond in Nederland.

In Duitsland een vakantie met hond boeken.

Onze Oosterburen zijn gek op honden dus het is nooit moeilijk daar een huisje met omheinde tuin te huren. Er zijn veel bossen in Duitsland en net zoveel wandelmogelijkheden. Hier vind je vakantiehuisjes met omheinde tuin in Duitsland.

Een honden vakantie in België boeken

Belgen zijn, net zoals Duitsers, echte honden vrienden. Bijna ieder Belgisch gezin heeft wel één of meer honden en vooral Vlamingen beschouwen hun viervoeter als echter huisvriend. Onze suggesties: Boek een chalet met omheinde tuin in de Ardennen of een appartement of villa aan de Belgische Kust. Er zijn ook hotels in België waar honden toegelaten worden.

Vakantie met hond in Denemarken.

Misschien denk je niet zo snel aan Denemarken als ideale vakantiebestemming. Toch is het een land waar ieder haar tienduizenden Nederlanders en Vlamingen hun vakantie met huisdier vieren. En, zeker als je een goedkoop vakantiehuis met een hele grote tuin wilt huren, zit je in Denemarken goed. Je huurt al een groot vakantiehuis met omheinde tuin en visvijver vanaf 300 euro per week. En.. honden hebben in Denemarken alle ruimte. Wie van ruimte, vrijheid, een goedkope vakantie en een natuurlijke omgeving houdt, boekt zijn vakantie met hond in Denemarken.

In Frankrijk een vakantie met hond boeken

Onze laatste tip. Heb je een hond, minimaal 2 weken vakantie en een goede auto ter beschikking?? Dan is Frankrijk misschien wel het beloofde land. Als je een vakantie met hond in Frankrijk boekt, is het altijd genieten. Of je nu een villa met zwembad in Zuid-Frankrijk boekt of een natuurhuisje in de Auvergne, het is altijd een goed idee om je huisdieren vakantie in Zuid- Midden of Noord- Frankrijk te vieren. Met misschien wel als beste tip, boek een huisje aan zee in Normandië of Bretagne aan een hondenstrand.

Veel plezier met jouw vakantie met honden.

genieten in vakantiehuizen met omheinde tuin banner