Weekendje weg met hond omheinde tuin

Weekendje weg met hond omheinde tuin? Vind de beste mogelijkheden op weekendje weg met hond.nl.
Wie een bungalow met omheinde tuin zoekt voor een weekendje weg met de hond, vindt deze hier. Van honden bungalows op bungalowparken aan zee tot huisje met afgesloten tuin in de bossen. In al onze accommodaties met omheinde tuin zijn huisdieren toegestaan. Je kunt deze accommodaties meestal ook voor een lang weekend huren. Is van vrijdag tot en met maandag morgen. Tip: Boek eens een vakantiehuisje met hond in Luxemburg, leuk en veel natuur.

Niet alle huisjes met omheinde tuin zijn voor een weekend verblijf te huur.

Let op, niet alle vakantieverblijven per hond zijn voor een weekend te huur. Soms is een huisje met hond alleen voor een week te huur. Je kunt per bungalowpark of huisje met omheinde tuin zien wanneer deze voor verhuur beschikbaar zijn en in welke periodes er alleen per week of midweek verhuurd wordt.

vakantiehuis met omheinde tuin en trampoline

Niet alle tuinen zijn geschikt voor een weekendje weg met de hond.

Opgelet, heb je een leuk vakantiehuisje gevonden voor een weekend met hond?? Is het van belang dat de tuin volledig is afgesloten zodat de hond niet kan weglopen?? Moet de omheining minimaal 150 cm of 180 cm hoog zijn en van stevig materiaal met gaas?? Informeer dan eerst bij de huiseigenaar of het huisje aan jouw voorwaarden voldoet. Dan weet je zeker dat jouw lieve huisdier niet uit de tuin kan ontsnappen en verdwalen. Op jouw verzoek vragen wij dit graag voor je na.