Vakantie met hond Oostenrijk

Een vakantie met hond Oostenrijk kan in de zomer en winter.
Vind hier je vakantiehuis met omheinde tuin in Oostenrijk. Wie aan een vakantie Oostenrijk denkt, denkt waarschijnlijk aan een sneeuwvakantie. Een wintersport vakantie op grote hoogte. Met bekende wintersportgebieden als Tirol, Salzburgerland, Steiermark en Voralberg, is Oostenrijk het land voor een heerlijke skivakantie.

En voor de echte honden- en sneeuwliefhebbers. Het is zelfs mogelijk een wintersport vakantie met hond in Oostenrijk te boeken. Zo zijn op de Landal Vakantieparken in Oostenrijk honden toegestaan. Voor een vakantie met hond Oostenrijk in de winter. Lees op onze website meer over het voordeel van het boeken van een vakantiehuis met omheinde tuin.


Vakantie met hond Oostenrijk in de zomervakantie

Oostenrijk is ook in de zomervakantie een heerlijk vakantieland. Groene weiden met veldbloemen, geurende kruiden en bergen met wandelpaden, een beeld dat veel wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers zal aanspreken. En het fijne is, in Oostenrijk zijn honden van harte welkom. Oostenrijk is dan ook een perfect vakantieland voor een vakantie met huisdier. Ook in de lente en herfst. Met name een honden vakantie in Tirol, Salzburgerland en Karinthië is aantrekkelijk. Daar vind je veel wandel- en losloopgebieden voor de hond. Je kunt daar zeker een wandelvakantie met hond boeken.

omheinde tuin Duitsland

Chalet Oostenrijk huren voor vakantie met hond.

Als je een zomervakantie Oostenrijk met hond wilt boeken, kan je het beste een chalet met omheinde tuin huren. Er zijn ook vakantiehuisjes, groepsverblijven en villa’s in Oostenrijk te huur. Als je een van een vakantie met hond in de bergen wilt genieten, is een chalet echter de beste optie. Je hebt er prachtig uitzicht en meestal lopen er goede wandelpaden langs je accommodatie. Vind hier een vakantiehuis met omheinde tuin in Oostenrijk.

Lastminute vakantie met hond Oostenrijk

Bekijk direct alle lastminute aanbiedingen in Oostenrijk bij onze partners:

vakantiehuis omheinde tuin in de sneeuw

In de winter een chalet huren voor vakantie met hond.

Wintersport vakantie Oostenrijk met hond boeken?
Als je in de winter heerlijk wilt wandelen in de bergen dan kan je het beste een wintersport chalet Oostenrijk huren. Dat kan een luxe chalet zijn met sauna of jacuzzi want Oostenrijkers zijn gek op sauna’s en wellness. Het is ook in Oostenrijk mogelijk een wintersport chalet met omheinde tuin te huren.


Een vakantie met hond omheinde tuin in een ander land boeken?

Natuurlijk zijn er meer vakantielanden waar honden welkom zijn. Je kunt via deze site een vakantie met met hond boeken naar landen als Denemarken, Spanje, Duitsland of Frankrijk. Je kunt ook een vakantiehuis met hond in Kroatië huren. In ieder van deze landen hebben we vakantiehuizen met omheinde tuin beschikbaar.

Beschikbare vakantiehuizen met omheinde tuin in Oostenrijk

Bekijk direct alle beschikbare vakantiehuizen in Oostenrijk bij onze partners: