Vakantiehuis midden in het bos

Ben je zoek zoek naar een vakantiehuisje midden in de natuur? Een afgelegen vakantiehuisje in het bos huren? Op deze website hebben wij een selectie gemaakt van vakantiehuisjes die midden in de bossen liggen. Maar je vindt bij ons ook huisjes die in een duingebied liggen of op een eiland of aan rand van een Nationaal Park. Je vindt in deze natuur huisjes rust en kunt genieten van een unieke fora en fauna.

In veel van deze vrijstaande vakantiehuisjes zijn honden en andere huisdieren toegestaan. Je kunt hier ook een huisje met jacuzzi boeken.

Waarom een huisje midden in het bos ons rust geeft

We leven in een hectische maatschappij waarin het steeds moeilijker wordt nog een moment te vinden waar je volledig tot rust kunnen komen. Als je in de randstad woont of grote stad heb je dagelijks te maken met verkeer, toerisme, schoolgaande kinderen en industrie. Het leven lijkt steeds sneller te gaan en zelfs ‘s avonds is er geen stilte. Het contrast met wandelen in de natuur is dan groot. Een vakantiehuisje in het bos geeft niet alleen rust. We komen weer tot onszelf. We genieten van de natuur, de dieren en de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken. Paddenstoelen in de herfst, eekhoorns die een wintervoorraad aanleggen, de natuur is helend en geeft ons rust en vertrouwen. Onze basis vinden we in de natuur.

Een hotel midden in het bos boeken.

We vinden niet alleen vakantiehuisjes die midden in de natuur staan maar ook hotels en vakantieparken. Zo vind hotels van de Fletcher groep midden in de bossen van de Veluwe of Drenthe en heeft Landal GreenParks bijna uitsluitend vakantieparken die in de bossen of aan kust liggen. Hieronder ook steeds meer duurzame vakantieparken en hotels. Je kunt ook een hotel met jacuzzi of honden hotel in de bossen of natuurgebied huren. Ook voor een arrangement met je partner of gezin.

vakantiehuis omheinde tuin bos

Vakantiehuisje met omheinde tuin in het bos huren

Een vakantiehuisje met afgesloten tuin in een stiltegebied huren? Lekker een weekendje weg met je hond boeken en verblijven in een vrijstaand vakantiehuisje met omheinde tuin in Texel, Vlieland, Schiermonnikoog of Ameland? Als je er even met je hond tussen uit wilt en behoefte hebt aan een verblijf in een afgelegen huisje met afgesloten tuin, dan moet je zeker naar ons aanbod honden natuur vakantiehuisjes kijken. Zo een natuurhuisje met hond vind je ook in Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland en de Ardennen. Je vindt ook natuur huisjes in de directe omgeving van Nationale Parken zoals aan de Oosterschelde, Nationaal Park de Weerribben en De Biesbosch.
In een aantal van deze rustgevende vakantiehuisjes zijn tot 3 honden welkom.