Huisje aan zee met hond

Boek hier je huisje aan zee met hond.

Huisje aan zee met hond huren? Een vakantie aan zee met hond doet wonderen. De zee en zon geeft energie. Als je een vakantie aan zee combineert met een vakantie met hond, heb je de ideale combinatie gevonden. Zeker als je erin slaagt een huisje aan zee met hond en omheinde tuin te huren. Boek een huisje aan zee met hond in Nederland, België, Frankrijk of Italië.

Huisje aan zee met hond België of Nederland huren.

De zee en hond. Een perfecte combinatie voor jouw vakantie met hond. Via deze site kan je een huisje aan de Nederlandse of Belgische kust huren. Maar je kunt ook kiezen voor een vakantie aan zee met hond in Kroatië, Spanje, Frankrijk of Italië. In deze blog lichten wij de mogelijkheden toe om een huisje aan zee met hond in Nederland te huren.

Huisje aan zee met hond in Zeeland huren

De redacteur van deze honden vakantie website woont zelf in Koudekerke ( Walcheren ) en weet uit eigen ervaring hoe mooi de Zeeuwse kust is en hoe vriendelijke de bewoners hier zijn. Daar komt bij dat veel stranden in Zeeland toegankelijk zijn voor honden en je overal de ruimte hebt. Plaatsen als Cadzand-Bad, Domburg, Kamperland, Veere, Burg-Haamstede en Breezand zijn geweldige plaatsen om een huisje aan zee met hond in Zeeland te boeken. En de omgeving rond Middelburg, Goes en Vlissingen is ook fantastisch. Onze tip is, als je een vakantiehuisje aan zee met je hond wilt boeken, kijk dan vooral naar de mogelijkheden in Zeeland. Ook voor een luxe vakantie met huisdier.

Huisje met omheinde tuin aan Zeeuwse kust boeken

En natuurlijk kun je een huisje met omheinde tuin in Zeeland reserveren. Dat laatste is ook interessant voor een weekendje weg met 1 hond. Ook in hotels aan de Zeeuwse Kust zijn honden toegestaan. Boek hier een hotel met hond aan zee.

Huisje aan de kust van Zuid-Holland boeken

Voor ons is Zuid-Holland de nummer twee als het om honden vakanties aan zee in Nederland gaat. De Waddeneilanden zijn ook fantastisch maar om op de Waddeneilanden te komen, moet je gebruik maken van de ferry en dat is tijdrovend en kostbaar. Als wij een huisje aan zee met hond mochten boeken in onze favoriete badplaatsen, zouden we een keuze maken tussen Noordwijk, Kijkduin of Katwijk. De grote plaatsen Leiden en Den Haag zijn altijd in de buurt en zo kan je een vakantie met hond aan zee altijd combineren met een bezoek aan een museum, Madurodam, pretpark of winkelcentrum.

hond op vakantie tips

Weekendje Scheveningen met hond

Als je nog nooit in Scheveningen bent geweest, moet je daar zeker ook eens naar toe. Langs de kust van Zuid-Holland vind je diverse honden stranden. Dat maakt het nog leuker een huisje met hond aan de Zuid-Hollandse Kust te huren. We hebben in Zuid-Holland ook unieke vakantiehuizen met omheinde tuin te huur. Tip: Als je een weekendje met hond Zuid-Holland wilt boeken, kijk dan eens of je een hotel met hond in Scheveningen kunt boeken. In een aantal hotels in de omgeving van Scheveningen zijn honden toegestaan.

Huisje aan zee met hond in Noord-Holland boeken.

Als je een huisje met hond aan de kust van Nederland wilt huren, zou onze derde tip en keuze zijn, Noord-Holland. Net zoals in Zuid-Holland en Zeeland vind je in Noord-Holland diverse stranden waar honden aangelijnd mogen wandelen en daarnaast enkele honden stranden. Favoriete badplaatsen voor een vakantie met hond Noord-Holland zijn Callantsoog, Egmond en Schoorl. Dit zijn badplaatsen die in de kop van Noord-Holland liggen en deze plaatsen staan bekend om de mooie stranden, duinen en wandelmogelijkheden. Als je overweegt een vakantie aan zee met hond in Nederland te boeken, is Noord-Holland voor jou de favoriet als je relatief rustige vakantiebestemmingen houdt. Je kunt in genoemde badplaatsen ook een hotel aan zee boeken waar honden worden toegelaten.

Huisje met hond in Ameland, Texel of Schiermonnikoog boeken

Tip nummer 4 voor een vakantie met honden aan de Nederlandse Kust. Ameland, Schiermonnikoog zijn unieke eilanden met een ongekend mooie natuur. Deze Waddeneilanden zijn ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en hondenvrienden. Helaas komen er in het hoogseizoen vele duizenden mensen tegelijk naar deze eilanden en wordt het evenwicht tussen bewoners en toeristen verstoord.
Vind hier een huisje aan zee Waddeneilanden.

Wereld Erfgoed en ecotoerisme.

Een en ander gaan ook ten koste van het ecotoerisme want de Waddeneilanden zijn met haar natuurschoon Unesco werelderfgoed. De Waddeneilanden zijn kwetsbaar. Dat is de reden waarom deze beschermde eilanden niet op nummer één staat als we honden vakantiehuisjes aan zee in Nederland aanbevelen. Je kunt bij ons echter wel een honden vakantiehuisje aan zee Waddeneilanden huren. Je hebt tenslotte het recht van vrije keuzen, ook als het om het bepalen van je vakantiebestemming gaat.

Honden bungalowparken aan zee van Landal GreenParks

Als je het prettig vindt je honden vakantie aan zee bij een vakantiepark keten te boeken, moet je zeker eens kijken wat Landal GreenParks te bieden heeft. Landal heeft verschillende parken aan zee in Nederland waar honden bungalows verhuurd worden. Je vindt deze mens- en huisdiervriendelijke parken ook op de Waddeneilanden. Goed om te weten is dat Landal een organisatie is waar plezier voor de reiziger en duurzaamheid voorop staat. Landal brengt dat tot uiting door duurzaam te bouwen en een duurzaam beleid op haar parken te voeren.

Landal parken aan zee en hondenbungalows

Daar komt bij dat Landal diverse honden vakantieparken aan zee in Nederland heeft en ook nog eens een groot aantal bungalows aan zee als hondenbungalow ingericht heeft. Wat ons betreft is Landal de nummer één in parkvakanties in honden en krijgen ze een grote pluim voor haar duurzame beleid. Je kunt dus met en gerust hart een honden bungalow in Nederland bij Landal boeken. Zie hier de aanbiedingen van Landal GreenParks. Ook voor een hondenbungalow aan zee met omheinde tuin.

Tips voor je vakantie met hond aan zee

Als je de hele dag met je hond op her strand bent en de zon schijnt volop is er sprake van veel zonkracht. Zeker nu de ozonlaag steeds dunner wordt, betekent dat een grotere kans op verbranden. Maar wist je dat ook honden kunnen verbranden en vooral kortharige of naakthonden het slachtoffer van verbranding door de zon kunnen worden. Oppassen dus en je hond eventueel insmeren met een goede zonnebrand creme. Een andere tip:

Honden moeten op de meeste stranden aangelijnd zijn.

Op de meeste hondenstranden moeten honden aangelijnd zijn maar er zijn ook stranden te vinden waar honden heerlijk kunnen loslopen. je vindt deze stranden via de app of website van Doggy Dating. Tip 3 voor een leuke vakantie met je hond aan zee. Honden transpireren anders dan mensen en kunnen echt last van de warmte krijgen en sneller uitdrogen. Veel drinken helpt maar een parasol of honden tent ook. Als je een huisje aan zee met hond huurt, zijn dit de punten die onder andere aandacht verdienen. Uiteraard moet je huisje aan zee ook geschikt zijn voor een strandvakantie met hond. Een omheinde tuin of terras maakt alles een stuk makkelijker. Een huisje aan zee van 3 tot 10 juli boeken? Wacht niet te lang want huisjes aan zee zijn beperkt beschikbaar. De vraag is groot.