Vakantiehuisje of bungalowpark?

Kiezen we voor een vakantie met de hond een vakantiehuisje of bungalowpark? Wie voor de zomer van 2021 een vakantie met de hond wil boeken, kan kiezen uit een bungalowpark waar honden welkom zijn of een particulier vakantiehuisje met hond. Er zit een wereld van verschil tussen die 2 honden vakantieverblijven. Ook voor een weekendje met de hond aan zee, maakt dit een groot verschil.

Wil je optimale privacy en een huisje met omheinde tuin van 2.000 vierkante meter??? Kies dan voor een particulier vakantiehuisje met omheinde tuin in de Ardennen. Vind je het belangrijk om in het gezelschap van andere mensen te zijn?? Boek dan een honden bungalow met omheinde tuin op één van de bungalowparken van Landal of andere vakantiepark keten. Je kunt hier zelfs een vakantiehuis met hond voor 8 personen boeken.

Op een bungalowpark een bungalow met omheinde tuin huren.

Wie denkt dat je alleen bij een particulier een huisje met afgesloten tuin kunt huren, heeft het mis. Er zijn ook bungalowparken met omheinde tuin. Zo kan je bijvoorbeeld op bungalowpark Buitenhof De Leistert in Limburg een honden bungalow huren met omheinde tuin of in Vakantiepark de Zanding in Otterloo een accommodatie met afgesloten tuin boeken. Ideaal voor een weekendje weg met hond in Nederland.

Je kunt dus ook op een huisdiervriendelijk bungalowpark in Nederland een vakantiebungalow met goed omheinde tuin huren. Het is zo ie zo een goed advies om een vakantie met hond op de Veluwe te boeken want daar vind je de grootste bossen en heidevelden van Nederland. Je kunt hier ook een vuurwerkvrije vakantie met hond boeken, ideaal als je hond bang is voor vuurwerk.

Landal vuurwerkvrije parken banner

Meer honden welkom in particuliere vakantiehuisjes.

De keuze tussen een vakantiehuisje met hond of bungalowpark wordt een stuk eenvoudiger als je méér dan 2 honden hebt. Als je een honden accommodatie wilt boeken met 3, 4 of 5 honden en je kiest voor een bungalowpark in Nederland met omheinde tuin, zal je al snel tot de conclusie komen dat het aantal honden wat op parken is toegestaan, maximaal 2 of 3 is. Ook is het aantal hondenbungalows met omheinde tuin in Nederland en België beperkt.

Vakantie met 3, 4 of 5 honden boeken.

Bij de particuliere vakantiehuisjes met omheinde tuin kan je ook een huisdieren vakantie met 3 honden, 4 of 5 honden boeken want daar zijn de regels wat flexibeler. Een vakantiehuisje of bungalowpark met omheinde tuin boeken?? Het antwoord op deze vraag is dus ook mede afhankelijk van het aantal huisdieren. Als je alleenstaand bent, zal een vakantie met hondenbungalow op een bungalowpark wel gezelliger zijn! Zeker als je een hondenbungalow met open haard bij Landal of CenterParcs boekt. Meer informatie en inspiratie vind je op onze facebook pagina vakantie met hond. We nodigen je uit om ons op facebook te volgen en ons je mooiste honden vakantie foto’s te sturen.

Watervilla met omheinde tuin.

Er zijn ook watervillas in Nederland met omheinde tuin te huur. Met name de watervillas Friesland en Zeeland bieden uitstekende mogelijkheden voor een vakantie aan het water met de hond. Ook voor een watersportvakantie met kinderen is een omheinde tuin natuurlijk ideaal. Het water kan toch gevaarlijk zijn, zeker als de kinderen jong zijn en nog niet kunnen zwemmen. Hier vind je huisjes aan het water met omheinde tuin.