Vakantiehuisjes met omheinde tuin, voor hondenbezitters

Waarom vakantiehuisjes met omheinde tuin zo veel voordeel en privacy bieden.

Hondenbezitters ervaren het ieder jaar opnieuw. Waar vind ik een leuk vakantiehuisje met omheinde tuin. En, in welke vakantiehuisjes met omheinde tuin zijn mijn honden welkom??  Gelukkig is die zoektocht nu ten einde. Op onze website vakantiehuisje-omheinde-tuin zijn in alle chalets, bungalows en vakantiehuisjes welkom.

Alleen is er een belangrijk onderscheid in het aantal honden welke per huisje toegestaan zijn. In het ene vakantiehuisje met afgesloten tuin zijn 2 honden welkom, terwijl in een andere accommodatie 3 huisdieren toegelaten worden. Maar al onze vakantiehuisjes hebben een omheinde tuin en voor een vakantie met hond is dat ideaal. Ook als je kleine hondjes hebt, zijn er vakantiehuisjes te vinden met goed afgesloten tuin. Lees vooral de reviews en overtuig je ervan dat een tuin echt afgesloten is en jouw hondjes niet uit de tuin kunnen ontsnappen.

Vakantiehuisjes met omheinde tuin, ook ideaal voor vakantie met peuter of kleuter.

Het huren van een natuurhuisje met afgesloten tuin, is niet alleen ideaal voor een vakantie met je trouwe viervoeter. Het is ook ideaal als je als jonge ouders met je peuter of kleuter een huisje boekt, want een afgesloten tuin biedt je kinderen een veilige omgeving. Kortom, ook bij een vakantie met kinderen is een huisje met tuin die goed omheind is, ideaal. Toch liever zonder hond op vakantie? Via Verhuisdieren.nl vindt u eenvoudig een dierenoppas. Tip: Ben je langer dan 2 meter en kan je geen huisje vinden waar ze bedden hebben, langer dan 2 meter. Er is een vakantiehuiswebsite voor lange mensen. Deze site heet: vakantiehuis lange mensen. Hier kan je ook een vakantiehuis met hond huren als je wilt slapen in een bed van minimaal 2 meter tien bijvoorbeeld.

gezin met hond in omheinde tuin

Vakantiehuisjes met omheinde tuin, meestal niet op een vakantiepark.

Je zult niet zo snel een huisje of bungalow met omheinde tuin tegenkomen op een bungalowpark of vakantiepark, ze zijn er echter wel.  De meeste van onze accommodaties met omheinde tuin zijn particulier eigendom en veel van deze vakantieverblijven zijn ook voor een lang weekend of midweek te huur. Op de Veluwe bevinden zich enkele christelijke vakantieparken waar je huisjes met omheind terrein kunt huren.

bungalowparken met omheinde tuin

Villa of vakantiehuis omheinde tuin huren, voor optimale privacy.

Een vakantieverblijf met afgesloten tuin of terrein zorgt ook voor meer privacy, zeker als de omheining een combinatie is van natuurlijke afscheiding, bijvoorbeeld coniferen,klimop met gaas of hek. Als je eens naakt wilt zonnen is een tuin die niet in het zicht ligt, extra fijn. Privacy tijdens je vakantie is belangrijk, ook als je met een groep op vakantie bent.