Vakantiewoning omheinde tuin West-Vlaanderen

Voor wie een vakantiewoning met omheinde tuin in West-Vlaanderen zoekt.

West-Vlaanderen is met zijn kustplaatsen De Haan en De Panne, aantrekkelijk voor wie een vakantie met hond aan de Belgische Kust wilt huren.

Maar ook als je eens in een authentieke Vlaamse Hoeve wilt verblijven, is West-Vlaanderen een prima locatie. Op deze site vindt u de mooiste vakantiehuizen met omheinde tuin in West-Vlaanderen en tevens aan de unieke Belgische Kust. Of u nu een vakantiewoning omheinde tuin West-Vlaanderen zoekt voor een vakantie met uw huisdier of een veilige plek zoekt voor een vakantie met uw gezin. West-Vlaanderen heeft alles in huis  voor een relaxed weekendje weg of een vakantie met de hond.

Vakantiewoning omheinde tuin West-Vlaanderen voor een vakantie met hond boeken.

De meeste mensen die een accommodatie met een afgesloten tuin willen huren, doen dat in het kader van een vakantie met de hond. Het is natuurlijk ideaal als een tuin goed omheind en afgesloten is. Zeker als uw hond graag in de tuin vertoeft en deze niet uit de tuin kan ontsnappen. In West-Vlaanderen hebben wij meer dan 10 vrijstaande vakantiehuizen te huur waarvan de tuin omheind is en honden welkom zijn. Afhankelijk van de vakantiewoning zijn er 1, 2 of 3 honden toegestaan. Ook in enkele vakantiewoningen met omheinde tuin in De Haan en De Panne zijn honden toegestaan.

omheinde tuin limburg

Vakantiewoning omheinde tuin West-Vlaanderen 4 personen?

Er zijn aan de Belgische Kust en elders in West-Vlaanderen diverse vakantiehuizen met afgesloten tuin te huur welke geschikt zijn voor een vakantie met hond. Ook indien u een goedkoop vakantiehuis voor 4 personen aan de mooie kust van België zoekt. Zo huurt u voor minder dan 300 euro per week een 4 persoons vakantiehuisje met tuin in De Panne.  Het betreft hier een cottage in de duinen vlak bij bos en strand. Dit goedkope vakantiehuisje aan de Belgische Kust ligt op een rustig vakantiepark met zwembad, tennisbaan en speelgelegenheid voor kinderen. En goedkope vakantieplek voor een vakantie met kind en hond. U vindt dit goedkope 4 persoons vakantiehuisje aan de Belgische Kust hier

6 persoons vakantiewoning omheinde tuin aan Belgische Kust huren.

Wie een vakantiewoning met tuin zoekt voor 6 personen aan de Belgische Kust, vindt deze in de kustplaatsen De Panne  of De Haan. Ook voor een 6 persoons vakantiewoning met 3 slaapkamers en omheinde tuin, kunt u bij ons terecht. Overzicht vakantiehuizen 6 personen Belgische Kust.

hond op vakantie tips

Vakantiewoning 8 personen in West-Vlaanderen met omheinde tuin boeken?

Op zoek naar een 8 persoons vakantiehuis Belgische Kust of elders in West-Vlaanderen?  Er is een vakantiewoning met 4 slaapkamers en omheinde tuin voor 8 personen in West-Vlaanderen te huur.  U vindt deze mooie vakantiewoning in de plaats Pittem.  Deze vrijstaande vakantiewoning bevindt zich op een landgoed en er is 1 huisdier toegestaan. Catering is mogelijk. U vindt deze 8 persoons vakantiewoning hier.