Vakantie Duitsland met hond

Voor wie een vakantie Duitsland met hond wil boeken.

Wie in meerdere landen met de hond op vakantie is geweest maar Duitsland nog niet heeft ontdekt als “honden vakantie land”  moet zeker eens een vakantie Duitsland met hond boeken. Naast Frankrijk en de Ardennen vind je geen mooiere locaties om met huisdieren op vakantie te gaan dan in Duitsland.

De meest populaire gebieden voor een honden vakantie Duitsland zijn, Eifel, Rheinland-Pfalz, Zwarte Woud en Beieren. Ook Saksen-Anhalt, Oostzee en Sauerland zijn ideaal voor een vakantie met huisdieren. In deze regio’s is er volop ruimte, natuur en vrijheid voor u en de hond. U kunt ook een vakantiehuis met omheinde tuin in Duitsland huren. Wij hebben voor u de mooiste vakantiehuisjes omheinde tuin op een rij gezet.

Vakantie Duitsland met hond op vakantiepark.

Indien u een vakantiehuis met omheinde tuin in Duitsland wilt huren, kunt u kiezen uit een particulier vakantiewoning of een huisje op een vakantiepark. In Duitsland zijn de meeste vakantieparken wat minder groot opgezet dan in Nederland.  U kunt volop genieten van ruimte, vrijheid en rust.

omheinde tuin Duitsland

Indien u een vakantiewoning zoekt op een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad, moet u zeker eens kijken naar het kleinschalige vakantiepark in Neukirchen. U kunt hier een 4 of 5 persoons vakantiewoning huren met omheinde tuin. Er zijn per accommodatie maar liefst 3 honden welkom. Het vakantiepark ligt in Hessen ( Neukirchen ) aan het Knülgebergte een ideale locatie voor een vakantie met hond. Bovendien beschikt dit vakantiepark over een gemeenschappelijk zwembad, zandbak, trampoline, schommels en meer. Voor een fantastische vakantie met hond op een super kindvriendelijk vakantiepark in Duitsland. Hier vindt u informatie over het 4 persoons vakantiehuis met hond en hier over het vakantiehuis Neukirchen 5 personen.

Weekendje weg met hond in Duitsland.

Duitsland is het ideale vakantieland voor een vakantie met hond.  Maar ook voor een weekendje met hond is Duitsland de perfecte locatie. Zeker als je ervoor kiest om een vakantiehuisje met hond Duitsland net over de grens bij Nederland te huren. Op onze site kan je per vakantiehuisje Duitsland op een plattegrond zien waar precies deze ligt en hoe ver de accommodatie vanaf Nederland ligt. Zo kan je eenvoudiger een vakantiehuis Duitsland huren welke niet ver van de Nederlandse grens af ligt en kun je ook snel een last minute weekend met hond Duitsland boeken. Je kunt een vakantie Duitsland met hond lang van tevoren plannen maar ook op het laatste moment een huisje met omheinde tuin huren. Dat geldt ook voor een vakantiehuis Duitsland met jacuzzi in de tuin. Zo kan je inspelen op het weer en altijd profiteren van de aanbiedingen en last minutes met betrekking tot een weekendje weg met hond Duitsland of langere vakantie!