Vakantie met hond Drenthe

Boek hier je vakantie met hond omheinde tuin Drenthe

Een vakantie met hond vieren in een vakantiehuis met omheinde tuin Drenthe, altijd genieten. Indien je een vakantiehuis met hond in Drenthe én omheinde tuin zoekt. Hier vind je niet alleen de mooiste bungalows en vakantiehuizen van heel Drenthe. Ze hebben ook nog eens een omheinde tuin. Je kunt ook een vakantiehuis in het bos huren, ook een huisje met hond in het bos Drenthe. Voor een onvergetelijke vakantie met 1, 2 of 3 honden in Drenthe.


Tot 4 honden in Drenthe toegestaan

In deze vakantiehuizen in Drenthe zijn 1, 2, 3 of 4 honden welkom. Ook hondvriendelijke vakantiehuizen Drenthe met sauna, jacuzzi, zwembad te huur. Aanrader: Landal vakantiepark met hondenbungalows Aerderholt Drenthe.


Vakantie met hond Drenthe en hondenbungalow Landal huren.

Als je een vakantiehuis met hond omheinde tuin in Drenthe wilt boeken, kan je kiezen uit een particuliere vakantiewoning met hond Drenthe of een verblijf in een vakantiepark. Een vakantie met huisdieren Drenthe is altijd genieten. De voordelen van een verblijf in een echte hondenbungalow zijn echter groot. Zo biedt Landal vakantiepark Aerderderholt in Drente echte honden bungalows met omheinde tuin te huur aan waarbij er de volgende extra’s worden aangeboden.

Vakantiehuis omheinde tuin drenthe

Hondendouche, honden losloopgebied en honden afvalzakjes bakken op het park. Resort Hof van Saksen is een Landal park in Drenthe voor een luxe vakantie met hond. Liever een vakantie met hond in Overijssel, Zeeland, Gelderland of Brabant? Hier vind je alle parken Landal Nederland met honden bungalows.


Particulier vakantiehuis met hond Drenthe boeken

Als je niet van een vakantie houdt op een vakantiepark met hond in Drenthe maar wel wilt genieten van al het moois wat deze provincie te bieden heeft, kan je overwegen een particulier vakantiehuisje met hond in de Noordelijke provincie te huren. Je kunt een particulier vakantiehuis met omheinde tuin en privé sauna in Drenthe huren maar ook voor een natuurhuisje in Drenthe gaan. Veel particuliere vakantiehuisjes Drenthe liggen midden in de natuur en met wat geluk boek je een chalet of huisjes in de bossen van Norg, Diever of Exloo.


Staatsbosbeheer en een vakantie met hond Drenthe

De boswachterijen in Drenthe worden meestal beheerd door Staatbosbeheer. Je kunt daar ook een huisje Drenthe in het bos huren. Een huisje in een bos is een garantie voor een vuurwerkvrije vakantie met hond. Als je een vakantie met hond Drenthe is de bossen van Staatsbosbeheer wilt huren, neem dan met hen contact op.

Landal vuurwerkvrije parken banner


Vakantiehuis omheinde tuin Drenthe met sauna of jacuzzi reserveren

Voor een luxe vakantie of midweek met hond, boek je een vakantiehuis in Drenthe met privé sauna, hottub of jacuzzi. Wat is er fijner dan te mogen genieten van een privé sauna of jacuzzi tijdens je vakantie? Wat de sauna betreft, er zijn twee types. Je kunt een huisje in Drenthe met Finse sauna huren of met infrarood sauna. De Finse sauna is een traditionele sauna die meestal hout gestookt is. Handig, want als je een vakantiehuis met open haard in Drenthe huurt, heb je al goed hout ter beschikking.

honden spelen in omheinde tuin

Midweek met hond Drenthe

Steeds meer mensen werken vanuit huis en kunnen hun eigen vrije tijd indelen. Dat biedt mogelijkheden een midweek met de hond in Nederland te boeken. Een midweek loopt altijd van maandag tot en met vrijdag. Vertrek uit het vakantieverblijf is meestal vrijdag voor 10 uur. Een midweek Drenthe kan aantrekkelijker zijn dan een weekendje met hond Drenthe. Buiten het hoogseizoen om zijn bijna alle accommodaties van maandag tot en met vrijdag te boeken. Soms zijn deze data flexibel en kan je bijvoorbeeld ook dinsdag aankomen en zaterdag vertrekken. Een vakantie met hond Drenthe als midweek boeken, is vooral voordelig. Daarnaast mijd je de drukte van het weekend.


Weekendje weg met hond in Drenthe

Als je een weekend met hond in Drenthe boekt, kom je vrijdag aan en vertrek je zondag weer. Een lang weekend betekent vrijdagmiddag aankomen en maandagmorgen weer vertrekken. Een weekendje Drenthe boeken doe je ook in de herfstvakantie of meivakantie. Juist in deze periode is de natuur van Drenthe op zijn mooiste en kan je nog een schaapsherder met zijn kudde schapen op de heide tegenkomen. Als je een weekendje met hond op een honden bungalowpark van Landal Drenthe boekt, kan je genieten van alle faciliteiten. Je vindt bij Landal het hele jaar door aanbiedingen honden bungalows. Je kunt zo een weekendje ook op een vuurwerkvrij park met hond boeken.


Last minute hondenbungalow Drenthe boeken

Een last minute vakantie met hond in Drenthe boeken, kan je doorgaans tot 2 dagen voor vertrek. Je kunt natuurlijk een last minute bungalow Drenthe of particulier huisje huren maar een natuurhuisje of boomhut is ook niet verkeerd. Wat het huren van een boomhut in een boswachterij in Drenthe betreft, dit is natuurlijk niet geschikt voor een vakantie met de hond. Een last minute vakantieboerderij Drenthe huren, is wellicht wel een optie. Er zijn veel mogelijkheden voor een vakantie met hond Drenthe. Welke voor jou de beste optie is, is een kwestie van geld, beschikbaarheid en smaak.