Vakantie met hond Waddeneilanden

Een vakantie met hond Waddeneilanden boeken?

De Waddeneilanden, misschien wel de fijnste plek voor een vakantie met hond in Nederland.
Vind hier een vakantiehuis met hond op de Waddeneilanden.

Waarom bij ons een vakantie met hond Waddeneilanden boeken?

Als je een vakantie met je huisdier op Ameland, Texel, Schiermonnikoog of Vlieland wilt boeken én je bent op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin, zit je bij ons goed. Ons aanbod huisjes met hond Waddeneilanden is groot. Je kunt via deze site een particulier vakantiehuis met hond Waddeneilanden boeken of een bungalow op één van de vakantieparken. Er zijn op Ameland en Texel een paar vakantieparken waar honden zijn toegestaan.


Vakantie met hond Waddeneilanden en op Landal park verblijven

Landal Green Parks staat bekend om haar huisdiervriendelijke vakantieparken in Nederland. Een aantal van deze parken hebben de beschikking over een echte honden bungalow. Je vindt deze Landal parken met honden bungalows hier. Wat de Waddeneiland betreft. Landal heeft 2 parken op de Wadden waar huisdieren extra welkom zijn. Dit zijn Landal park Vlieduyn op Vlieland en Landal Schutterbos. Deze mooie vakantieparken zijn ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Je kunt er echter ook een 2 persoons huisje met hond huren. Beide parken liggen op korte afstand van zee en strand.

hotel met hond

Landal heeft regelmatig last minute aanbiedingen met hond in Nederland.

Eem last minute met hond op Ameland, Texel, Vlieland of Schiermonnikoog boeken? Een last minute huisje of honden bungalow is tot 40 % goedkoper. Je kunt ook een huisje direct aan de kust huren of een 4 of 6 persons huisje met hond op Vlieland of Ameland. Voor grote groepen is het minder verstandig om op een last minute aanbieding te rekenen, zeker niet als je een vakantieboerderij of groepsaccommodatie wilt huren. Als je een last minute bungalow bij Landal wilt huren, kan je deze in de regel tot 2 dagen voor vertrek nog boeken. Boek dan wel een vakantiebungalow waar honden welkom zijn. Geef bij de reservering van het huisje of bungalow duidelijk op dat er huisdieren mee gaan.


Vakantie met hond Waddenelanden en villa huren.

Je kunt een huisje, appartement of honden bungalow op Ameland of Texel huren, maar je kunt ook gaan voor een luxe vakantie of midweek met de hond. Huur een villa met omheinde tuin op Schiermonnikoog, Vlieland of De Koog en geniet van zaken zoals een sauna, jacuzzi of hottub. Je kunt in het geval van een last minute vakantie met hond Waddeneilanden, wellicht een goedkoop huisje met sauna of jacuzzi huren. Een last minute vakantieverblijf met hond boeken voor een lang weekend behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt ook een huisje met hond in Cocksdorp huren.


Een midweek op de Waddeneilanden verblijven

Het is natuurlijk om een weekendje met hond op Ameland of Texel te boeken. In de weekenden zijn de parken, campings en honden hotels meestal overvol. Het is dan ook een goed plan om een korte vakantie met de hond als midweek te plannen. De parken en hotels zijn dan wat minder vol en er is ook meer plek op de veerboot. Een midweek is van maandag tot en met vrijdag. Je betaalt voor een midweek ongeveer evenveel als voor een lang weekend met de hond. Als je een last minute huisje met hond boekt, kan je meestal ook maandag tot vrijdag kiezen.

hond op het strand aan het genieten

Huisje met hond aan de kust huren

Een huisje aan het water huren, is altijd leuk! Als je een vakantie met hond op één van de Waddeneilanden boekt, heb je de mogelijkheid om dit vlak aan de Waddenzee te doen. Zo vind je op een aantal landal parken huisjes met een afstand tot ongeveer 200 meter van de kust terwijl er particuliere vakantiehuisje te huur zijn op Ameland, Terschelling, Texel en Schiermonnikoog die bijna direct aan zee liggen. Een huisje met zeezicht boeken, is natuurlijk helemaal geweldig. Een vakantie met huisdieren op één van de Waddeneilanden vieren, is absoluut een feest. Boek hier een vakantiehuis met omheinde tuin aan zee! Je kunt ook een last minute vakantie met hond Waddeneilanden boeken.


Liever een vakantie in Zeeland?

Als je in Brabant of Limburg woont, kies je misschien eerder voor een vakantie met hond Zeeland. Het scheelt je uren rijden en veel brandstof. De Zeeuwse Eilanden zij op sommige plekken vergelijkbaar met die van de Waddeneilanden. Met name het eiland Walcheren heeft veel natuurschoon en prachtige duinen en brede stranden. Kijk met name maar eens naar de mogelijkheden rond de bekende badplaats Zoutelande.


Huisjes aan het water honden welkom.

In heel Nederland vind je huisjes aan het water waar huisdieren welkom zijn. Vind hier een huisje aan het water met omheinde tuin.