Luxe villa met hond en omheinde tuin

In een luxe villa met hond en omheinde tuin is het nog meer genieten.

Relaxen in een 2 tot 20 persoons luxe villa met hond en omheinde tuin. En al helemaal als zo en luxe vakantievilla of groepsvilla over een jacuzzi, privé sauna of hottub beschikt. En verblijven in een villa met hond, omheinde tuin en privé zwembad, is natuurlijk helemaal genieten. In de meeste villa’s met hond zijn 1 of 2 huisdieren toegestaan. Een enkele villa is vuurwerkvrij.


In Nederland een luxe villa met hond en omheinde tuin huren

Wie een luxe vakantie met de hond in Nederland wilt boeken en belang stelt aan een omheinde tuin, heef 2 mogelijkheden. Ofwel je huurt een particuliere villa Nederland met omheinde tuin of je boekt een luxe villa op een villapark of vakantiepark. Op de meeste villaparken met hond in Nederland worden per accommodatie 2 honden toegelaten. Dat geldt bijvoorbeeld ook bij Center Parcs, EuroParcs of Topparken.


vakantie met hond in een huisje met omheinde tuin

Villa met hond aan zee in Nederland huren

Een enkele villa aan de Nederlandse kust, heeft een omheinde tuin of omheind terras. Het is genieten met een luxe vakantie met hond in Zeeland, de Waddeneilanden, Zuid-Holland of Noord-Holland. Met vele honden stranden is Nederland éen van de meest hondvriendelijke vakantielanden van Europa. Genieten tijdens een vakantie Nederland met hond. Ook wat een luxe vakantie met hond op een vakantiepark Nederland aan zee betreft. Vind hier accommodaties met hond aan zee.


Villa voor luxe vakantie met hond België huren

Ook in België kan je een luxe vakantie met 1, 2 of 3 huisdieren boeken en in een villa met hond en omheinde tuin verblijven. Met een groot aanbod in de Ardennen en heel Wallonië maar ook in Belgisch-Limburg en West-Vlaanderen bijvoorbeeld. Indien je een vakantiehuis voor een grote groep met hond in België wilt huren, ook voor een familie vakantie met 20 tot 30 personen, zijn er in België volop mogelijkheden. Boek hier je luxe vakantie met hond België.


labradoodle in een omheinde tuin

Luxe villa met omheinde tuin en hond in Duitsland huren

Een luxe vakantiehuis met hond en omheinde tuin is snel gevonden in Duitsland. Een villa met wellness faciliteiten, een omheinde tuin en hond wat minder snel. De meeste villa’s met hond en omheinde tuin in Duitsland liggen midden in de natuur en verscholen in het groen. Met name in Zuid-Duitsland en Sauerland vind je veel mogelijkheden een luxe vakantievilla met hond en omheinde tuin te vinden. In een enkele villa Duitsland zijn 3 huisdieren toegestaan. Je kunt een luxe vakantie met hond Duitsland ook voor een grote groep boeken. Verblijf bijvoorbeeld in een grote groepsaccommodatie Duitsland.


wandeling met de hond

Senioren vakantie met hond

Op vakantie met hond als 60 of 65 plusser? Senioren die met hun hond een luxe vakantie willen boeken, doen er goed aan een vakantieverblijf met omheinde tuin te huren en dan bij voorkeur een luxe vakantiewoning zoals een villa of luxe bungalow. Een senioren vakantie met hond boek je bij voorkeur op een 60 plus vakantiepark of villapark. Daar vind je ook diverse senioren bungalows met afgesloten tuin.