Lunteren – Nederland – Gelderland – 4 personen

490.00

Lunteren – vanaf 490.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-13683 Categorie:

Beschrijving

Dit vakantiehuis voor 4 personen in Lunteren bevindt zich op de Goudsberg. De vakantiewoning ligt in een bosrijke omgeving en is volledig omheind. Je huisdieren zijn ook van harte welkom in deze woning. Het grote perceel is volledig omheind dus ontspan en geniet van je vakantie. De tuin kijkt uit op de kinderboerderij waardoor je kinderen kunnen spelen in de tuin terwijl ze zicht hebben op de diverse dieren. Het vakantiehuis is met zorg ingericht door de eigenaren met diverse items van brocante markten. De beide slaapkamers zijn in 2020 gerenoveerd en bevinden zich in het souterrain. Hierdoor blijven de kamers lekker koel in de warme zomermaanden.

In de omgeving is vanalles te beleven. Ga bijvoorbeeld pannenkoeken eten in restaurant het Uilenbos achter het vakantiehuis en bezoek de kinderboerderij. Het Gelderse Lunteren is het middelpunt van Nederland. In de bossen kun je prachtige fietstochten maken.

Vlakbij je vakantiewoning ligt de Hessenhut, een mooie plek om te genieten van het mooie uitzicht over de Gelderse Vallei. Het nationale park de Hoge Veluwe is een combinatie van cultuur en natuur. Bij de 3 ingangen kun je de witte fiets pakken (gratis) en op weg naar het Kröller-Möller museum (o.a. veel werken van Vincent van Gogh) met de bekende beeldentuin, het Jachthuis en het Museonder (heel leuk voor kinderen) al fietsend genieten van het prachtige heidelandschap.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Vakantiepark

Aantal honden

,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , ,