Hier kunt u een vakantiehuis met omheinde tuin 8 personen huren.

Op zoek naar een 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin?
Op deze website vindt u uitsluitend vakantiewoningen waarvan de tuin omheind is. Niet alleen vakantiehuizen voor 2, 4, 6 of 8 personen maar ook voor grote groepen. Het is bij ons ook mogelijk een vakantiehuis voor 10, 12, 14 of meer personen met omheind terrein of tuin te huren. Ook voor een 8 persoons vakantiehuis met 4, 5 of 6 slaapkamers. Vind hier vakantiehuizen met omheinde tuin voor 8 personen.

Vakantiehuis Nederland omheinde tuin 8 personen.

Onze 8 persoons vakantiehuizen met omheinde tuin in Nederland

Indien u een 8 persoons vakantiehuis omheinde tuin in Nederland wilt huren, heeft u de keuze uit ruim 40 vakantiewoningen. Van een vrijstaande 8 persoons vakantieboerderij met omheind terrein in de Achterhoek of Veluwe tot een luxe vakantiehuis aan zee aan de Nederlandse Kust. In nagenoeg iedere provincie van Nederland zijn particulier huisjes met omheinde tuin te huur, ook in Noord-Brabant, Zuid-Limburg of op de Waddeneilanden.  Hierbij kunt u kiezen voor een accommodatie op een vakantiepark of een vrijstaande vakantiewoning met optimale privacy.

Villa of vakantiehuis 8 personen met omheinde tuin in België huren.

Ons aanbod vakantiehuizen België 8 personen omheinde tuin.

Met een aanbod van meer dan 80 omheinde vakantiehuizen en villa’s voor 8 personen, is België koploper. Nergens anders vindt u meer vrijstaande vakantiewoningen, chalets en villa’s met omheinde tuin dan in België en in het bijzonder in de Ardennen. Omdat in nagenoeg al deze accommodaties huisdieren zijn toegestaan, is België het perfecte land voor een vakantie met hond.  In 10 vakantiewoningen met omheinde tuin in België zijn 3 honden toegestaan. Zie ook onze pagina hondenbungalows met omheinde tuin.

Vakantiehuis omheinde tuin 8 personen in Duitsland huren.

Zoek hier uw 8 persoons vakantiehuis Duitsland met omheinde tuin.

Ook in Duitsland hebben wij een groot en uniek aanbod grote vakantiehuizen met omheinde tuin te huur. U kunt een 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin onder andere in Sauerland, Hessen, Nedersaksen, Oostzee en Thüringen Wald huren. Een aantal van deze vakantiehuisjes zijn echte natuurhuizen. Een natuurhuis Duitsland ligt altijd op een bijzonder mooie plek. U vindt er rust, ruimte en veel privacy. Het is ook mogelijk een particulier vakantiehuis te huren voor 8 personen. Voor een bijzondere vakantie met hond in Duitsland bijvoorbeeld.

grote familie met hond in omheinde tuin

Vakantiehuizen Frankrijk met omheinde tuin voor 8 personen.

Overzicht vakantiehuizen met omheinde tuin 8 personen Frankrijk.
Met meer dan 300 vrijstaande vakantiewoningen Frankrijk voor 8 personen, valt er wat te kiezen. Ook indien u een 8 persoons vakantieboerderij in Zuid-Frankrijk zoekt waar 2 a 3 honden zijn toegestaan. U kunt kiezen uit luxe villa’s en vakantiehuizen met zwembad en omheinde tuin in bijvoorbeeld de Côte d’Azur of elders in Zuid-Frankrijk maar u kunt ook kiezen voor een goedkoop 8 persoons vakantiehuisje aan de Franse Kust. In de omheinde vakantiewoningen in Frankrijk zijn 1, 2 of 3 honden welkom.

Vakantiehuizen omheinde tuin elders in Europa.

Al onze vakantiehuizen met omheinde tuin in Europa

U kunt niet alleen in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland een 8 persoons vakantiewoning met omheining via deze site huren. Ook in landen zoals Italië, Kroatië, Spanje, Oostenrijk , Griekenland en Groot-Brittannië hebben wij een uniek aanbod.

puppy in een omheinde tuin van vakantiehuis

U vindt de perfecte accommodatie door via de geavanceerde zoekfunctie eerst op land en regio te zoeken en daarna het zoekresultaat te verfijnen met uw specifieke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook snel een 10 persoons vakantiehuis met omheinde tuin, privé sauna en wasmachine in Groot-Brittannië of Griekenland vinden. Indien wij u van dienst kunnen zijn met het vinden van de meest geschikte accommodatie, kunt u ons altijd benaderen. Wij zijn u graag van dienst.