Canneberge – België – Ardennen, Luik – 6 personen

296.00

Canneberge – vanaf 296.00

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: CHBE-4124 Categorie:

Beschrijving

Welkom in Elsenborn, een van de laatste dorpjes van de Ardennen vóór de Duitse grens. Deze familiale vakantiewoning is comfortabel, verzorgd en gezellig. De woning heeft 3 slaapkamers waar 6 personen kunnen overnachten. Er kunnen 2 kleine gezinnen in of samenreizende stellen. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt.

Het huis is gelegen aan de rand van het dorp, op de hoofdweg die naar het meer van Bütgenbach leidt. Het meer bevindt zich op geen 3 km afstand en er zijn allerlei langlauf- en skipistes in de directe omgeving. Het fietspad “Vennbahn” ligt ook vlak bij het huis: u kunt er 125 km fietsen op de voormalige spoorlijn van Oost-België.

Er zijn meerdere speeltuintjes in de buurt van het huis, waaronder eentje op 200 m afstand. Ideaal voor kinderen! Zij kunnen ook veilig in de tuin spelen, die omheind is en alleen toegankelijk is via de buitenkant van het huis (aan de straatkant).

De woning heeft een parkeergelegenheid.

 

Beschikbare vakantiehuizen

Is deze accommodatie niet beschikbaar op jouw gewenste datum. Kies jouw gewenste datum en je krijgt snel een overzicht van alle beschikbare accommodaties.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Vakantiepark

Aantal honden

Aantal slaapkamers

, ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , ,