Op vakantie met grote hond

Op vakantie met grote hond, omheinde tuin.

Wie een vakantiehuis met hond omheinde tuin zoekt voor een vakantie met een grote hond, doet er goed aan te kijken naar vakantiehuizen met hond en omheining van 180 centimeter hoog. Precies wat een grote hond nodig heeft om niet te kunnen ontsnappen. Uiteraard moet de omheining van 180 centimeter hoog solide zijn en helemaal afgesloten. Als dat het geval is, is het een goed idee om voor een vakantie met grote hond een honden vakantiehuis te huren met omheinde tuin 180 cm hoog.

Op vakantie met kleine hond en omheinde tuin.

Voor een vakantie met een kleine hond geldt dat een omheining van 150 of 180 cm hoog echt niet nodig is. In tegenstelling tot een vakantie met een grote hond is een omheining van 120 cm hoog meestal voldoende wat de hoogte van de afscheiding betreft. Let op, het gaat om tenminste 120 cm groot.

Op vakantie met middelgrote hond

Indien je een vakantiehuis omheinde tuin wilt huren voor een vakantie met een middelgrote hond wilt huren, is een omheining van minimaal 150 cm hoog meestal voldoende. Maar wat de één een grote hond noemt, noemt de ander een middelgrote hond. Dat leidt wel eens tot een discussie met een huiseigenaar want die wil meestal weten hoeveel honden er mee komen en welke hondenrassen. Aan een vakantie met hond zitten altijd wel haken en ogen. Dus ook wat de discussie betreft of er grote honden in het vakantiehuis of de honden bungalow worden toegestaan.

hond aan meer opkomende zon

Op vakantie met een grote hond naar een honden bungalowpark.

Honden bungalowparken bieden meestal een honden bungalow met honden mand, omheinde tuin en honden bench aan. Deze parken liggen vaak aan zee of in een bosrijke omgeving en zijn de perfecte parken voor een vakantie met een kleine of grote hond. Op een aantal parken is het ook mogelijk een last minute vakantiehuis met hond te huren. Deze last minute accommodaties beschikken meestal niet over een omheinde of afgesloten tuin maar kunnen toch wel interessant zijn voor een vakantie of weekendje weg met een grote hond.