Honden vakantie

Honden vakantie? Huur een huisje met omheinde tuin

Wie een honden vakantie in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk wil boeken, vindt hier de mooiste honden bungalows en huisjes met omheinde tuin. Je vindt naast goedkope vakantiehuisjes ook luxe vakantiehuizen met zwembad, sauna of jacuzzi op deze site. En voor de natuurliefhebber hebben we natuurhuisjes te huur. Of je nu een honden vakantie aan zee, in de bossen of in de bergen wilt boeken, hier vind je het grootste aanbod en de beste aanbiedingen en deals. Honden zijn in al onze huisjes met omheinde tuin welkom. Zie vooral de aanbiedingen van Landal.


Honden vakantie aan zee?

Een vakantie met de hond aan zee spreekt tot de verbeelding bij deze. Je vindt op deze site vele huisjes aan zee met omheinde tuin of terras. Je kunt een huisje aan zee in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland of Ameland huren maar je kunt ook kiezen voor een honden vakantiehuisje aan de kust van België of Frankrijk. Ook kun je kiezen voor een vakantie aan zee in een echte Landal honden bungalow. Landal GreenParks heeft meerdere bungalowparken aan zee, ook in Nederland. Voor een honden vakantie aan zee met 1 of 2 honden.


hond op het strand aan het genieten

Honden vakantie Nederland boeken

Als je in Nederland woont en één of meerdere honden hebt, is een vakantie met hond in Nederland boeken, misschien wel het verstandigst. We hebben meer dan 300 huisjes en honden bungalows met omheinde tuin in Nederland te huur, ook in Drenthe, Gelderland en Overijssel. En als je een heerlijke vakantie aan zee wilt boeken, veel van onze honden vakantiehuisjes Nederland liggen aan zee, duinen of strand. Ook onze vakantiehuizen aan zee in Nederland hebben een omheinde tuin of terras. Voor een relax vakantie met hond aan zee. Zie vooral ook onze aanbiedingen in Texel, Ameland, Noord-Holland en Zeeland.


Honden vakantie Veluwe

Als je méér van de bossen dan van de zee houdt of in een warme periode verkoeling onder de bomen zoekt, is een vakantie met hond op de Veluwe een goed idee. Je vindt op de Veluwe nog volop ruimte voor lange wandelingen met de hond en in veel bungalowparken op de Veluwe zijn honden toegestaan. Kijk eens naar de aanbiedingen van Landal honden bungalowpark Rabbit Hill op de Veluwe. Je kunt daar voor relatief weinig geld een bungalow met omheinde tuin huren. Voor een goedkope vakantie met hond op de Veluwe. Rabbit Hill heeft een indoor speelparadijs. Een ideale plek op de Veluwe voor een vakantie met hond en kinderen. Je kunt op de Veluwe ook een last minute bungalow met hond huren. Deze kan je meestal tot 1 dag voor vertrek nog online boeken.


buitenjacuzzi vrouw kijkt haar hond aan

Honden vakantie Drenthe of Overijssel.

Misschien is een honden vakantie Drenthe of Overijssel ook een goed idee. Daar vind je ook uitgestrekte bossen. Je kunt daar via ons een particulier huisje huren met omheinde tuin of één van de fantastische honden bungalows van Landal GreenParks boeken. De honden mand staat er klaar!


Drenthe en Overijssel zijn bij uitstek geschikt voor een vakantie met hond en kinderen. Je vindt in deze 2 provincies ook pretparken, honden campings en grote speeltuinen. Je kunt er ook een weekend met je honden boeken. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn bij Landal vaak aanbiedingen. Hier vind je honden vakanties Overijssel.


Vakantie met honden in de Ardennen

Als je een vakantie buiten Nederland wilt boeken en niet té ver van huis wilt zijn, is de Ardennen voor een honden vakantie misschien wel de beste optie. Je kunt een chalet Ardennen met omheinde tuin boeken maar ook denken aan een luxe bungalow Ardennen met eigen sauna of zwembad. Voor je een vakantie in het buitenland boekt, moet je wel even navragen of honden in het betreffende landen welkom zijn en welke regels ten aanzien van het het betreffende land zijn. Ga in ieder geval nooit naar een vakantieland met de code Oranje of een negatief reisadvies. Boek hier je honden vakantie Ardennen.


In België een honden vakantiehuis met omheinde tuin boeken.

Naast de Belgische Ardennen zijn er nog talloze mogelijkheden voor een vakantie met huisdier. De Belgische Kust, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, enzovoort. Je vindt hier alle mogelijkheden voor een vakantie België met hond. Belangrijk: Onze vakantiehuisjes in België hebben ook een omheinde tuin. Hoe de omheining is, is per huisje, chalet of honden bungalow verschillend. Neem bij vragen over de omheining contact met ons op.


Een honden vakantie Duitsland boeken

Duitsland is zeker een hondvriendelijk vakantieland. Honden horen zo ongeveer bij de cultuur. Als je overweegt een honden vakantie Duitsland te boeken, is het raadzaam in deze tijd van het coronavirus niet te ver over de grens te gaan. Ook in het grensgebied tussen Nederland en Duitsland vind je mooie honden vakantiehuisjes. Je vindt in Duitsland, België en Frankrijk veel honden vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren. Dat is makkelijker communiceren. Ook vind je in Duitsland meerder Landal bungalowparken waar honden welkom zijn. De honden bungalows van de Landal bungalowparken zijn ook in Duitsland een klasse apart. Een vakantie met hond bij een Landal park is altijd een goed plan. Hier vind je informatie en aanbod voor wat betreft een honden vakantie Duitsland. Hier vind je alle Landal honden bungalowparken Duitsland.


Struinen met de hond langs de Franse kust

Met de hond naar Frankrijk gaan

Een honden vakantie Frankrijk is misschien in 2020 nog niet aan de orde in verband met het coronavirus en de beperkingen als het gevolg daarvan, maar Frankrijk is natuurlijk ook een fantastisch vakantieland om met je huisdier op vakantie te gaan. Je kunt kiezen voor een vakantie aan zee Frankrijk of een vakantie in de bergen of bossen. Als je van wintersport houdt, kan je een skivakantie Frankrijk met honden boeken. In veel skichalets in de Franse Alpen zijn honden welkom. Informeer naar het reisadvies voor een vakantie met huisdier naar Frankrijk.


Met 3 honden op vakantie gaan

Als je met 1 of 2 honden op vakantie wilt gaan, is een huisje in de regel snel gevonden. Een vakantie met 3 of 4 honden boeken, wordt al een stuk moeilijker. Om die reden hebben wij een overzicht gemaakt van vakantiehuisjes en bungalows waar 3 honden welkom zijn. Dat scheelt je een hoop zoekwerk. De meeste accommodaties waar 3 honden toegelaten worden zijn hondvriendelijk. Ook deze accommodaties binnen Europa hebben een omheinde tuin. Hier vind je huisjes waar 3 honden welkom zijn.


vier honden in de tuin

Tips voor de leukste honden vakanties

Nu het boeken van een vakantie met hond langzaam aan weer mogelijk is en de honden vakantieparken ook weer open gaan, is het tijd om een welverdiende vakantie te boeken. De meeste mensen kiezen voor een vakantie in eigen land en zo dicht mogelijk bij huis. Voor een honden vakantie in het buitenland geldt dat je hond een hondenpaspoort moet hebben en zijn ingeënt tegen allerlei ziektes. Informatie over een vakantie met je hond boeken in het buitenland en verplichte inentingen vind je hier. Verder moet je goed letten op het reisadvies en de regels die binnen jouw vakantieland gelden met betrekking tot het coronavirus. Vaak zijn mondkapjes verplicht en moet je voor je uit gaat eten, vooraf een plek reserveren.


Let op: Omdat ieder land binnen Europa zo zijn eigen regels heeft, is het belangrijk je in die regels te verdiepen en je er aan te houden. Zeker buiten Nederland kunnen die boetes hoog zijn. Hier vind je het reisadvies van dit moment. Als je een vakantie met je hond in het buitenland hebt geboekt, is het raadzaam enkele dagen voor vertrek het advies voor jouw specifieke vakantieland nog eens goed te lezen en je vakantie zonodig aan te passen.